Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizli Nevzat Karalp Anadolu Lisesi twinning projesi çalışmalarını tamamlamaya hazırlanıyor!

Denizli Nevzat Karalp Anadolu Lisesi öğrencileri “E Twinning Around the World in 80 Days” adlı twinning projesi çalışmalarını tamamlamaya hazırlanıyor.

Denizli Nevzat Karalp Anadolu

Denizli Nevzat Karalp Anadolu Lisesi öğrencileri “E Twinning Around the World in 80 Days” adlı e twinning projesi çalışmalarını tamamlamaya hazırlanıyor. Proje etkinlikleri içerisinde dünyaca ünlü Fransız yazar Jules Verne’in “80 Günde Devr-i Alem” adlı kitabını Türkçe ve İngilizce olarak okuyan öğrenciler, Türkiye’den beş okul ve İtalya, İspanya, Fransa, Romanya, Ürdün ve Hırvatistan ülkelerinden toplam 11 okulun öğrencileri ile uluslararası toplantılarda kitaptan okudukları bölümleri tartışıp fikir alışverişinde ve birbirlerine kitap tavsiyelerinde bulundu. Ayrıca kitabın içerisinde geçen ülkeleri ve kültürlerini de araştırıp hem kendilerini, hem arkadaşlarını kültürel açıdan zenginleştirdi.


Nevzat Karalp Anadolu Lisesi İngilizce ögretmeni Türkan Sözbilen, proje sürecinde öğrencilerin web 2 araçlarını etkin bir şekilde kullanarak, çeşitli görseller ve videolar ile güzel çalışmalar oluşturduklarını, güzel dostluklar kurarak kişilerarası ilişkilerini sadece ulusal düzeyde değil, uluslararası düzeyde de geliştirdiklerini, etkin ve üstün yönlerini ortaya çıkarma fırsatı bulduklarını, medya okur yazarlığı konusunda da kendilerini oldukça geliştirdiklerini ifade etti.