Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Osb Teknik Koleji’nde Eğitim ve Öğretim Yılı Heyecanı Başladı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Bölgede yer alan 75. Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni özelleştirerek “Denizli OSB Teknik Koleji (DOSTEK)”ni kurdu.

Özel Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji, 2018 – 2019 eğitim-öğretim yılına 425 öğrenci ile başladı.
2018 – 2019 yılı eğitim – öğretim yılı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürümüz Sayın Saadettin Dumlu’nun açılış konuşması ile başladı. Dumlu; “2018 – 2019 yeni eğitim öğretim yılının ilk günündeyiz. Öncelikle yeni eğitim öğretim yılı tüm milletimize, devletimize, veli, öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Özel Denizli OSB Teknik Koleji idareci ve öğretmenleri olarak; hayata gülümseyen, mesleğini ve görevini önemseyen eğitim kadrosuyla gençlerimizi; eğitimin, bilimin öngördüğü kurallar ve koşullar içinde; sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı bir ciddiyetle, yeteneklerinin el verdiği en üstün başarıya ulaştıracağımıza inancımız ve güvenimiz tamdır. Öğrencilerimizi, kendini tanıyan, yeteneklerini bilen, değerlerine bağlı, duyarlı, düşünen, düşündüğünü uygulayabilen soran, sorgulayan, eleştiren, iyiden-doğrudan-güzelden yana tavır koyabilen bireyler olarak Türkiye`nin aydınlık geleceği için sağlam karakterli gençler yetiştirmek en büyük idealimizdir.” dedi.

Bölge Müdürümüz Ahmet Taş, “Büyük bir değişim ve gelişim içerisinde olan Denizli OSB Teknik Koleji, birkaç yıl içinde Türkiye’nin önde gelen kolejlerinden biri olacak. Yeni eğitim – öğretim döneminin öğrencilere, velilere, öğretmenlere ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Daha sonra sınıflarına yerleştirilen öğrencilerimiz Okul Yönetimi tarafından birer karanfil ve çikolata ile karşılandı.
Okula öğrenci nakil kayıtları devam ediyor.