Denizli Özel İnsanlar Derneği’nden 2. Sünnet Etkinliği

Denizli’nin adından sıkça bahsettiren sivil toplum kuruluşlarından Özel İnsanlar Derneği yürekleri ısıtan bir organizasyona imza attı. Özel çocukların sünnet edilmesine ön ayak olan dernek 2. sünnet etkinliğini düzenledi. Etkinlikte 17 çocuk sünnet oldu.

Denizli Özel İnsanlar Derneği’nden 2. Sünnet Etkinliği
Yayınlama: 26.12.2021
A+
A-

Denizli Özel İnsanlar Derneği 2. Özel Çocuklar Sünnet Etkiliği’ni düzenledi. Etkinliğe Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Okur, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, özel insanların aileleri ve misafirler katıldı.

Özel çocukların sünnet ettirilmesi adına gerçekleştirilen gecede çocukların mutlulukları görülmeye değerdi. Düzenlenen gecede gönüllerince eğlenen çocuklar hediyelerle de mutluluklarına mutluluk kattılar.

Denizli Özel İnsanlar Derneği Başkanı Aysun Tonel yaptığı konuşmada;”Bu sünnet etkinliği için 1,5 ay öce hazırlanmaya başladık. Buradaki emek için herkese teşekkür ederim. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, Bizim Vali Babamız, Vali Abimize teşekkür ediyorum. İş insanlarımıza, çorbada tuzu bulunan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Gecenin sonunda derneğin desteği ile çocuklarına sünnet ettiren anneler Özel İnsanlar Derneği Başkanı Aysun Tonel’e plaket ve çiçek takdim ederek teşekkürlerini sundular. Sünnet ettirilen çocuk sayısının normalde 35’in üzerinde olduğu pandemi nedeniyle sayını düşürülerek bu sene 17 çocuğun sünnet ettirildiği belirtildi.

Derneğin her yıl Aralık ayında düzenlediği bu etkinliğin bundan sonra Mayıs ayında Engelliler Haftası’nda düzenleneceği öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.