Denizli Süper Amatör Lig’in tartışmasız lideri Kale Belediyespor

Denizli Süper Amatör Lig’in tartışmasız lideri Kale Belediyespor
Yayınlama: 22.11.2021
A+
A-

Denizli Süper Amatör Lig heyecanı devam ediyor. 3 grupta oynanan maçlarda yoluna kayıpsız devam eden tek takım Kale Belediyespor oldu.

Denizli Süper Amatör Lig A grubunda 6. Hafta B ve C gruplarında 5. Hafta maçları oynandı. Oynanan 12 karşılaşmada 5 maç beraberlikle sonuçlanırken, 4 maçta deplasman, 3 maçta ev sahipleri güldü.

A GRUBUNDA BERABERLİKLERİN HAFTASI

A grubu maçlarında Denizli Yıldızspor evinde konuk ettiği Kıralan Demirspor ile 3-3 berabere kaldı. Deplasmanda Kuşpınarspor’a konuk olan Buldan Belediyespor ise 1-3’lük skorla haftayı 3 puanla noktaladı. Grubun bir diğer maçında ise İncilipınargücü Gençlikspor evinde Denizligücüspor ile 1-1 berabere kaldı. Grubun son maçında Yeşilköyspor evinde 1-1 sonuçlanan maçta puanları paylaştı.

B GRUBUNDA TARTIŞMASIZ LİDER KALE BELEDİYESPOR

B grubu maçlarında Denizli Telekomspor evinde ağırladığı Beyağaç Belediyespor’a 0-1’lik skorla boğun eğdi. Grubun tartışmasız lideri konumundaki Kale Belediyespor evinde Pamukkalespor’u 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek kayıpsız liderliğini sürdürdü. Denizli Kartalspor evinde Dodurgalarspor’a 2-3 mağlup olurken, Şemiklerspor ile Acıpayam Belediyespor 3-3’lük skorla haftayı 1’er puanla kapattı.

C GRUBUNDA ÜST SIRALAR NEFES KESİYOR

C grubunda Kocaderespor’a konuk olan Alparslan Gençlikspor maçtan 1-5’lik skorla galip ayrıldı. Grup lideri Dokuzkavaklarspor ise evinde Işıklıspor’u 3-0 ile geçti. Akkonakspor 5-2’lik Nikferspor galibiyeti ile haftayı 3 puanla kapatırken, Çal Belediyespor deplasmanda Denizli Demiryolgücüspor ile 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

GRUPLARDA PUAN DURUMLARI

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.