Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı 2018

Orion Fuarcılık tarafından 28

Orion Fuarcılık tarafından 28 Şubat – 4 Mart 2018 tarihleri arasında EGS Park Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan, Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı bu yıl 14.kez tarım alanındaki profesyonelleri ağırlamaya hazırlanıyor.

 

[dropcap]T[/dropcap]arım ve hayvancılık konusunda bölgesel anlamda kendini ispatlayan Denizli, sektördeki en yeni teknik kapasite ve bilimsel gelişmelerin sergileneceği Denizli Tarım Fuarı ile Türkiye’nin dört bir yanından şehri ziyaret edecek katılımcı ve ziyaretçilere ev sahipliği yapacak. 30 bin metrekarelik bir alanda traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, agro bilişim, hayvancılık, yem ve ambalaj firmaları bir araya gelecek.

Her yıl katlanarak artan ziyaretçi sayısı ile Denizli Tarım Fuarı, 2017’de 180 katılımcı firmanın yer alması ile fuarcılık konusunda şehrin başarılı olabileceğini kanıtladı. Bu yıl 14.kez düzenlenecek olan fuarda hedef 200 firma ve 180 bin ziyaretçinin Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na gelip sektörün geleceği üzerine yeni fikirler edinmesi ve Türkiye’nin tarımsal gelişimine katkı sağlaması olacak.

Ege bölgesi ağırlıklı olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan ziyaretçi organizasyonlarıyla binlerce kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarın, 2018 yılında da katılımcı ve ziyaretçi sayısı ile sektöre damga vurması bekleniyor.

Sektördeki son yeniliklerin sergileneceği “Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı” 28 Şubat – 4 Mart 2018 tarihleri arasında EGS Park Fuar Alanı’nda girişi ücretsiz olarak tüm Tarım, Sera ve Hayvancılık Sektörünün hizmetinde olacak.