Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Ziraat Odası’nda hedef Lavanta ile Denizli’de ekoturizm!

Denizli Ziraat Odası, Isparta’nın lavanta köyü olarak bilinen Kuyucak köyüne teknik gezi düzenleyerek, lavanta üretimini yerinde inceledi. Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, gezinin verimli geçtiği söyledi.

Denizli Ziraat Odası, Isparta’nın

Denizli Ziraat Odası, Pamukkale’nin Gözler Mahallesi’nde yetkin ve atılımcı üreticilerle birlikte Isparta’nı lavanta köyü olarak bilinen Kuyucak’a teknik gezi düzenledi. Konuya yatkın olan üreticiler ile birlikte Lavanta bahçelerini gezen Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici ve beraberindeki üreticiler lavanta üretimi ile ilgili bilgiler aldı.

ZİRAAT ODASI’NDAN DENİZLİ’YE EKOTURİZM HEDEFİ

Pamukkale’nin Gözler Mahallesi’nde de 150-200 dekarlık bir Lavanta tarlası olduğu belirten Hamdi Gemici, Bu gün Ziraat Odası olarak lavanta köyü olarak bilinen Kuyucak’a geldik. Lavanta ile birlikte değişen ve dönüşen bir köy bir ekonomi gördük. Ekoturizmin üretim ile nasıl sağlanabileceğini gördük. Üreticilerimizle buraları inceleyerek biz de Pamukkale’deki Lavanta üretimi arttırmak için adımlar atacağız. Pamukkale’ye gelen turistleri lavanta bahçelerimizi Pamukkale yolunun kenarına doğru genişleterek dikkatlerini çekmek ve ekoturizmi Denizli’ye kazandırmak istiyoruz’ dedi.

GÖZLERLİ ÜRETİCİLER GÖZÜNÜ LAVANTA ÜRETİMİNE DİKTİ!

Denizli Ziraat Odası tarafından düzenlenen teknik gezinin oldukça verimli geçtiğini ifade eden başkan Gemici, Pamukkale’de Gözler Mahallesi’nde de bu otantik ve turizme katkı sağlayacak projelerin çok daha iyisini yapmak için fikir edindiklerini söyledi. Gemici, konuya yatkın üreticiler ile bu konuda kısa sürede harekete geçmeyi planladıklarını ifade etti.