Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli’de 2 Araç Kafa Kafaya Çarpıştı

Bu haberin fotoğrafı yok

Denizli’de iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı. Kazaya üçüncü bir arabanın sebebiyet verdiği iddia edildi.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Altıntop mahallesi’nde bugün saat 11:00 sularında bir kaza gerçekleşti. Kazada 20 ZA 895 plakalı araç ile 20 BBE 08 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 20 ZA 895 plakalı araç sürücüsü kafasını ön cama vurarak yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar kaza geçiren araç sürücülerine yardıma koştu.
Çevredeki vatandaşlar kaza geçiren araç sürücülerine yardıma koştu.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre;Altıntop Mahallesi’nde bir markete ürün indiren firma aracının yola aniden çıkması üzerine, kendi güzergahlarında hareket eden 20 ZA 895 plakalı araç ile 20 BBE 08, firma aracından sıyrılmak için direksiyonlarını kırdılar. Bunun sonucunda iki araç kafa kafaya çarpıştı. Çevredeki vatandaşlar kaza geçiren araç sürücülerine yardıma koştu. Kafasını ön cama vurarak yaralanan sürücü için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı ve ilk müdahalesinin yapılmasının ardından hastaneye kaldırıldı.

Kazaya Sebebiyet Verdi, Kaçtı

Çevredeki vatandaşların ifadesine göre ürün indirmek için marketin önüne park eden firma aracının, yola aniden çıkarak kazaya sebebiyet verdiği ve olaydan sonrada oradan kaçtığı iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kafasını ön cama vurarak yaralanan sürücü için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı ve ilk müdahalesinin yapılmasının ardından hastaneye kaldırıldı.