Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli’de 42 yaşındaki adam ortadan kayboldu

Denizli’de Perşembe günü sabah erken saatlerde evden ‘yolda kalan bir arkadaşı almaya gidiyorum’ diye çıkan Oktay Bayram (42) evine geri dönmedi. Tır şoförlüğü yapan ancak alkol nedeniyle ehliyetini bir hafta önce kaptıran iki çocuk babası adamın ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu.

Denizli’de Perşembe günü sabah

Alınan bilgiye göre, Oktay Bayram (42) Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Karşıyaka Mahallesi’ndeki evinden Perşembe günü saat 04.00 sıralarında evden çıkıp 20 FF 772 plakalı otomobiline binerek uzaklaştı. Oğlunun erken saatlerde evden gitmesine anlam veremeyen baba Hüseyin Bayram, oğlunu aradı ve oğlundan ‘yolda kalan bir arkadaşı almaya gidiyorum’ cevabını aldı. O günden beri evine dönmeyen, telefonuna da ulaşılamayan Oktay Bayram’ın hayatından kuşku duyan ailesi polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

İki çocuk babası Oktay Bayram’ın tır şoförü olduğu ancak geçtiğimiz hafta alkol nedeniyle ehliyetine el konulduğu öğrenildi. Bayram’ın o günden beri geçici olarak Pamukkale ilçesi Cankurtaran Mahallesi’ndeki restoranda çalıştığı belertildi.

Baba Hüseyin Bayram, oğlunu ya da 20 FF 772 plakalı eski model beyaz otomobilini görenlerin durumu polise veya 05417973168 numaralı telefondan kendilerine bildirmelerini istedi.