Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizli’de 48 Saatte Ürkütücü Deprem Sayısı

Denizli’nin Acıpayam İlçesinde bugün yaşan 5.5 şiddetindeki deprem ilçede ve ilde büyük paniğe neden oldu. Denizli’de Kadilli Rasathanesi verilerine göre 48 saatte 158 deprem meydana geldi.

Denizli'nin Acıpayam İlçesinde bugün

Denizli Valiliğinden Acıpayam ilçesinde meydana gelen depremle ilgili yapılan açıklamada, 30 evin yıkıldığı, 3 cami ile birlikte birçok evde hasar meydana geldiği kaydedildi. Ahırlarda meydana gelen yıkımlarda da 3 büyükbaş hayvanın telef olduğu belirtildi.

Denizli’de son 48 saatte meydana gelen ufak ve orta çaplı depremlerin sayısı ise ürkütücü… Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) verilerine göre son 48 saatte Denizli’de 158 deprem meydana geldi.

48 SAATTE 158 DEPREM

158 depremin ilk halkası 18 Mart Pazartesi günü 16:06:45’de Çameli’nin Gürsu mahallesindeki 1.8 şiddetindeki depremle başladı. Büyük deprem ise 20 Mart Çarşamba bugün Acıpayam’ın Yeniköy mahallesi merkezli gerçekleşti. Ardından devam eden artçı depremler saat 16:54’ü gösterdiğinde 158 rakamına ulaştı.

İŞTE DENİZLİ ACIPAYAM’DA MEYDANA GELEN DEPREMDEN GÖRÜNTÜLER