Denizli’de 5 yıl önceki cinayetin ardından yasak aşk çıktı

Denizli’nin Buldan ilçesinde 2014 yılında işlenen cinayetin sır perdesi kalktı. 32 yaşındaki Veli Taşdöğen Buldan’ın Doğanköy Mahallesi’nde kendisine ait üzüm bağında tabanca ile vurulmuş halde bulunmuştu. Taşdöğen’in eşi Ayşe Taşdöğen Star TV’de yayınlanan Gerçeğin Peşinde programına başvurarak cinayetin aydınlatılmasını istediğini belirtmişti. Ancak süren araştırmalar ve Ayşe Taşdöğen’in televizyondaki çelişkili ifadeleri sonrasında cinayetin ardından yasak aşk çıktı.

Denizli’de 5 yıl önceki cinayetin ardından yasak aşk çıktı
Yayınlama: 14.10.2019
A+
A-

Sevgilisiyle İşlediği Cinayeti Programa Taşıdı Tutuklandı

2014 tarihinde Denizli’nin Buldan ilçesi Doğanköy Mahallesinde 32 yaşındaki Veli Taşdöğen kendisine ait üzüm bağında sabah saat 05.00 sıralarında tabanca ile vahşice öldürülmüştü. Üzerinden 5 yıl geçen olayla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Ayşe Taşdöğen ile yasak aşk yaşayan Arif T. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Herkesin merakla beklediği Buldan İlçesi’ndeki Veli Taşdöğen cinayetiyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Buldan ilçesinde 5 yıl önce faili meçhul cinayete kurban giden Hacı Veli Taşdöğen cinayeti Star TV’ de yayınlanan İnci Ertuğrul’un sunduğu Gerçeğin Peşinde programında aydınlandı. Veli Taşdöğen eşi Ayşe Taşdöğen dün ifadesi alınmak üzere Buldan Adliyesine çağrıldı. Eş Taşdöğen’in programda söylemiş olduğu çelişkili ifadeler şüpheleri kendine çekti. Programdaki hukuk danışmanı Ayşe Taşdöğen’in gerçeğe haykırı söylemleri çok rahat ve kılı kımıldamadan yaptığını gördüğünü söyledi. Dosyanın gizlilik kararında dolayı program birçok bilgi paylaşılmadığı öğrenildi. Taşdöğen’in yakın arkadaşı Arif T. ile Ayşe Taşdöğen arasında ilişki olduğu da gündeme geldi.

JANDARMADAN ÖZEL ÇALIŞMA

Denizli İl Jandarma Komutanlığı özel bir çalışma başlattı. Arif T. ve Ayşe Taşdöğen ile ilgili yayında çıkan tüm çelişkilerin üzerine gidildi ve her ihtimal titizlikle değerlendirildi.Ölen adamın babası Mehmet Taşdöğen, Star TV’nin muhabirine konuşan baba, oğlunun katilin bulunası istedi.

BUGÜN TUTUKLANDILAR

Önce eş Taşdöğen ifadeye çağrıldı ardından bugün tutuklandı. Gerçeğin Peşinde’ programında hep ismi geçen ama bir türlü katılmayan Ayşe Taşdöğren’in arakadaşı Arif T. ifadesi alındıktan sonra tutuklandı.

OLAY NASIL OLDU

2014 yılında yaşanan olayda evli ve iki çocuk babası, eşi ve çocuklarıyla sabah 5 sularında Doğanköy Mahallesi’ndeki bağına asmaları sulamaya gitti. Eşi ve çocukları otomobilde beklerken, Taşdöğen suyu açmak için gittiği kuyunun başında vuruldu. Kurşun yağmuruna tutulan Taşdöğen, kanlar içinde kaldı. Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılan Taşdöğen, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Taşdöğen ölmeden 2 ay önce uğradığı saldırı sonucu av tüfeğiyle başından yaralanmıştı. İlk olayın ardından yaşanan bu ikinci saldırıda yaşamını yitiren Taşdöğen’in yakınları, olayın şokunu uzun süre atlatamamış Jandarma birimleri olayla ilgili soruşturma yapmıştı.

HUZUR BULDULAR

Star Tv’de yayınlanan İnci Ertuğrul’un sunumuyla Gerçeğin Peşinde bugünkü programına katılan öldürülen Veli Taşdöğen ailesi tutuklamalarının ardından huzur bulduklarını dile getirdiler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.