Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli’de Cumhur İttifakı Adayları

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OSMAN



DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

OSMAN ZOLAN

Osman Zolan

1964 yılında Denizli’nin Tavas İlçesi’nde doğan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilk öğrenimini Tavas-Garipköy’de, orta ve lise eğitimini ise Isparta – Gönen Öğretmen Lisesi’nde yaptı. Akademik eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlayan Başkan Zolan, Denizli Barosu’na kayıtlı olarak avukatlık yaptı. Bu dönemde sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev yaptı. 28 Mart 2004 Yerel Seçimleri’nde Denizli Belediye Meclis üyeliğine seçilen Başkan Zolan, 2004 ile 2011 yılları arasında Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 16 Mart 2011 tarihinde Denizli Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Zolan, 30 Mart 2014 yılında yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Başkan Zolan, evli ve 2 çocuk babasıdır.


ACIPAYAM:

HULUSİ ŞEVKAN

Acıpayam Belediye Başkanı ve Adayı Hulusi Şevkan

1963 yılında Burdur’un Yeşilova ilçesine bağlı Horuz köyünde dünyaya gelen Şevkan; ilkokulu Horuz’da bitirdi.

İlkokul eğitimini tamamladıktan sonra iki yıl Fransa’da ikamet eden Dr. Hulusi Şevkan Ortaokul eğitimini Nazilli’de devam etti.

1978 yılında da Acıpayam Lisesine başlayan Şevkan, 1981 yılında mezun olup Samsun Yüksek Öğretmen Okuluna gitti. Azimli çalışmalarının neticesinde bir yıl sonra Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanarak Diyarbakır’a gitti.

1988 yılında Tıp Fakültesinden mezun olan Dr. Hulusi Şevkan, iki buçuk yıllık şark hizmetinden sonra Acıpayam ilçesine bağlı Dodurgalar Beldesinde göreve başladı. Dodurgalar’da beş yıla yakın görev yaptıktan sonra on üç yıl kesintisiz Acıpayam halkına hizmet vereceği Acıpayam Devlet Hastanesi Acil Polikliniğine atandı.

Bir hizmet adamı olarak dile getirilen Dr. Hulusi Şevkan Acıpayam halkına karşı sorumluluklarının daha fazla olduğunu hissederek 2009 yılında yapılan mahalli seçimlerde Acıpayam Belediye Başkanlığına aday oldu.

Şevkan, seçimlerde Acıpayam Belediyesi başkanı oldu. 2009 Mart ayından bu yana  başkanlık görevini yürüten Dr. Hulusi Şevkan evli ve iki çocuk babası.


BABADAĞ

SELİM DEMİREZEN

Salim Demirezen 1957 yılında Babadağ’da doğdu. İlk ve orta öğretimimi Babadağ ‘da Tamamladı. 1973 yılında Denizli’de ticaret hayatına atıldı.

1979 yılında vatani görevini tamamladıktan sonra memleketine geri döndü. Ticaret hayatına Babadağ’da devam ediyor.

1996-1998 ve 2000-2002 yılları arasında Babadağ Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Yönetim Kurulu’nda görev yaptı ve halen bu derneğe üyedir.

Bu zaman zarfı içinde; Babadağ Ticaret Odası Meclis Üyeliği ve Babadağ Sosyal Yardımlaşma Vakfı STK Temsilciliği görevlerinde bulundu. 2007 yılından bu yana Türk Kızılayı Babadağ Şube Başkalığı’nı yürütüyor.

2009-2013 yılları arasında Başbakan öncülüğünde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Babadağ İlçe Başkanlığı’nı yaptı. Bu süre zarfında ilçenin sorunları ile yakından ilgilendi. 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’ nde de Babadağ‘a Ak Parti’den Babadağ Belediye Başkanı oldu. Evli ve iki çocuk babasıdır.


BAKLAN

YUSUF GÜLSEVER

Baklan Belediye Başkan Adayı Yusuf Gülsever 1953 yılında Baklan Kavaklar köyünde doğdu. İlköğrenimini Kavaklar Köyünde, Ortaöğrenimini Denizli İmam-Hatip Lisesinde, Yükseköğrenimini iseAtatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinde tamamladı. 1973-1974 yıllarında Çal Yukarı Seyit Köyü İmam ve Hatibi 1977-1981 yıllarında Erzurum ve Denizli illerinde Bayındırlık Müdürü 1981-1982 yıllarında Ankara Mamak Muhabere Okulu Yedek Subaylığı 1983-1989 yıllarında Muğla Dalaman ve Sivas Ulaş ilçelerinde Tarım İşletmeleri Müdürlüğü 1989-1991 yıllarında Denizli ve Tokat illerinde Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü 1991-2002 yıllarında Denizli Tarım İl Müdürlüğü Destekleme Şube Müdürlüğü 2002-2012 yıllarında Denizli Tarım İl Müdürü 2012-2013 yıllan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 30 Mart 2014 tarihi itibariyle Denizli Baklan İlçe Belediye Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Evli ve A çocuk babasıdır.


BEKİLLİ

MEHMET ÇOBAN

AK Parti Bekilli Belediye Başkan Adayı Mehmet Çoban

1967 yılında Bekilli ilçesinde doğdu. İlk, ortaokul ve lise tahsilini Bekilli’de tamamladıktan sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi, Fizik Öğretmenliği bölümünden 1990 yılında mezun olup sırasıyla Kütahya-Gediz, Zonguldak-Ereğli ilçelerinde 8 yıl görev yaptı. 2000 yılında Bekilli 30 Ağustos Ortaokulunda göreve başladı. İlçede 3 yıllık öğretmenlik görevinden sonra 15 yıl sırasıyla müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2016 yılında ilçede Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine başladı. Bekilli’de 1 Aralık 2018 tarihinde Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden istifa etti.

Görev yaptığı sure zarfında birçok takdir ve başarı belgesiyle ödüllendirildi. Evli ve iki çocuk babasıdır.


BEYAĞAÇ

MUSTAFA AKÇAY

AK Parti Beyağaç Belediye Başkanı ve Adayı

Mustafa Akçay, 1968 yılında Beyağaç’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Beyağaç’ta tamamladı. Lise eğitiminin ardından Gazi Üniversitesi Kırşehir Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü’nü, Anadolu Üniversitesi Eskişehir Eğitim Fakültesi’ni ve Anadolu Üniversitesi Kütahya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nü bitirdi. 6 yıl kamu ve özel sektör kuruluşlarının değişik kademelerinde çalıştıktan sonra 1993 yılında serbest muhasebeci olarak kendi işyerini kurdu. 2007 yılında ise serbest muhasebeci mali müşavir oldu. 2009 yılında yapılan mahalli seçimlerde Beyağaç Belediye Başkanlığı’na seçildi. İngilizce bilen Akçay, evli ve 2 çocuk babasıdır.


BOZKURT

HAMDİ CİN

Denizli doğdu, ilkokulu, ortaokul ve liseyi Denizli’de tamamladı. Ticaret Meslek Lisesi Mezunudur.

Altı kardeşli bir ailenin ferdi olarak uzun yıllardır ticaret ile uğraştı.

Belli kademelerde siyasette uğraşarak ticaret odası gibi sivil toplum örgütlerinde de yer aldı. 2014 seçimlerinde MHP’nin Bozkurt Belediye Başkan adayı idi.

Evli ve beş çocuk sahibidir. Hamdi Cin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Cumhur İttifakı Bozkurt Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.


BULDAN

MUSTAFA ŞEVİK

MHP Buldan Adayı Mustafa Şevik

1965 yılında Buldan’da doğdu. İlkokulu Dört Eylül İlkokulunda, Ortaokulu Akın Lisesi’nde okudu. 14 yaşında Almanya’ya ailesinin yanına gitti. 24 yıl Almanya’da yaşadı. Çok uluslu bir Alman okulunda lise tahsili gördü. İki yıl Endüstriyel İşletme okudu. İş hayatına atıldı, özel sektörde çalıştı.

2000 yılında yurda geri dönen Şevik, 29 Mart 2004 yerel seçimlerinde birinci sıradan Buldan meclis üyesi olarak seçildi. 3.5 yıl belediye meclis üyeliği yaptı. 2007 genel seçimleri için istifa eden önceki Belediye Başkanının yerine Buldan Belediye Başkanlığını görevine getirildi.

2009 yılında doğrudan belediye başkan adayı olarak seçimlere girdi.


ÇAL

FETHİ AKCAN

Çal Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Fethi Akcan

Fethi Akcan, 14 Şubat 1971 yılında Denizli Çal ilçesi Dağmarmara köyünde dünyaya geldi.İlkokulu Dağmarmara köyünde, Ortaokulu Çal Süller İmam hatip Ortaokulunda, Lise öğrenimini ise Çal Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünde tamamladı.

1991 yılında Türkiye Elektrik Kurumunda göreve başladı.1993 yılında Türkiye Elektrik Kurumu Baklan ilçe şefi olarak atandı.1996 yılında Çal, Baklan ve Bekilli ilçeleri elektrik dağıtım şefliği birleştirilerek Çal ilçe şefliği görevine getirildi.2009 yılına kadar bu görevi sürdürdü.5 Ekim 2009 tarihinde Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Yatırım Müdürlüğü’ne atandı.

Aydem Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sistem İşletme Grup Müdürlüğü Coğrafi Bilgi Sistemleri bölümünde Sistem Uzmanı olarak görev yapmıştır.

Evli olup Mehmet Alperen ve Emir Tuna isminde iki çocuk babasıdır.

Öztürk Çal’da Millet İttifakı adayı olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde yer alacak.


ÇAMELİ

CENGİZ ARSLAN

AK Parti Çameli Belediye Başkanı ve Adayı

1972 yılında Çameli ilçesi Kızılkaya köyünde dünyaya geldi. 

İlk okulu Kızılkaya İlköğretim okulu, ortaokulu Çameli Ortaokulu’nda okudu. 1990 yılında, Denizli Endüstri Meslek Lisesi, elektrik bölümünden mezun olup hemen iş hayatına atıldı. 
İlk olarak Küçüker tekstil serbest piyasada çalıştıktan sonra, 1991 yılında T.E.K da teknisyen olarak göreve başladı. 1992 yılında ilçe işletme sorumlusu olarak idarecilik hayatıma başladı. 

1994 yılında T.E.K nun bölünmesiyle TEDAŞ elektrik dağıtım A.Ş de aynı ünvan ile çalışmaya devam etti.


ÇARDAK

HÜSNÜ YILMAZ

AK Parti Çardak Belediye Başkan adayı

İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini 1973,-1984 yılları arasında Acıpayam’da tamamladı. 1984 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesini kazandı. 1989 yılında mezun oldu. 1990 yılında askerlik görevini yerine getirdi. 1992 yılında Acıpayam Tarım İşletmesinde Veteriner Hekim olarak mesleğe başlayan Yılmaz, daha sonra Acıpayam Yem fabrikasında çalışmaya başladı. 1995 yılı Nisan ayına kadar burada İşletme Müdürlüğü yaptı. 1997 yılında Acıpayam Alaattin Belediyesi’nde veteriner hekim olarak çalıştı. Daha sonra Çardak Belediyesi’nde görevine devam etti.2005 yılında Tarım ve Orman Bakanlığı veteriner hekim olarak çalışma hayatına devam etti. 2008 yılından bu yana Çardak İlçe ve Tarım Müdürlüğü’nde İlçe Müdürü olarak görev yapmaktadır


ÇİVRİL

NİYAZİ VURAL

AK Parti Çivril Belediye Başkan Adayı


Niyazi Vural 1976 Denizli Çivril ilçesinde doğdu. İlkokulu Çivril’de tamamlayan Vural, Ortaokul ve Lise öğrenimini Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 1999 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 2002 yılında Ak Parti Çivril İlçe Yönetiminde görev alan Vural, 2003 yılında İlçe Başkanı olarak görev aldı. 2007 yılında 7.sıra Denizli Milletvekili adayı oldu. 2008 yılında İlçe Başkanı olarak görevine devam etti ve 2014 Yerel Yönetim Seçimlerinde Çivril Belediye Meclis Üyesi olarak Çivril ilçesine hizmet vermeye başladı. Mezun olmasından bu yana serbest avukatlık olarak çalışan Vural, evli ve 2 çocuk babasıdır.


GÜNEY

HALİL AYHAN

Halil Ayhan, 1961 yılında Güney’de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Güney’de tamamladı.

1985 Yılında Güney Mal Müdürlüğün’de  memuriyete başladı Memuriyet döneminde İlçe sorunları ile ilgilenip İlçe halkı ile her zaman iç içe oldu,1994 Yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde Güney Belediye Başkanlığına seçildi ve bir dönem belediye başkanlığı yaptı.

Görev taptığı süre çerisinde İlçemizin pekçok önemli sorununu  çözüme kavuşturdu. Belediye Başkanlığı görevi sonrasında ticarete atıldım, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanlığı görevinde bulunduktan sonra 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Güney İlçesi Belediye Başkanlığına seçildi.


HONAZ

TURGUT DEVECİOĞLU

Turgut Devecioğlu, 1964 yılında Honaz’da doğdu. Öğrenimini tamamladıktan sonra ticaret hayatına atıldı. 1994 yılından itibaren Honaz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, Honaz Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini yürütmekte. 

Turgut Devecioğlu, aynı zamanda Denizli Esnaf Odaları Birliği yönetim kurulu üyeliği, TESK Denizli delegeliği görevlerinde bulunmakta. 

Esnaf teşkilatlarında yürüttüğü görevleri süresince her zaman esnafımızın yanında yer alarak gerekli desteği sağlamaya özen gösteren Devecioğlu, ilçemize 4 katlı modern bir esnaf sarayı inşaa edip kısa sürede esnafımızın hizmetine sundu. 

Honaz ilçesinde Küçük sanayi sitesi yapı kooperatifinin işyerlerini tamamladı ve değişik yapı kooperatiflerinde de başkanlık yaptı. Bir dönem Honaz Ziraat Odası Başkanlığı ve Honazspor kulübü başkanlığı görevlerinde bulundu.

Honaz Belediye Başkanlığına 2004 ve 2009 yıllarında iki kez seçilen Turgut Devecioğlu evli ve üç çocuk babasıdır.


KALE

MEHMET SALİH SAĞINÇ

1979 yılında Denizli’nin Kale ilçesinde doğdu.

1996 yılında Nazilli Lisesi’nden mezun olduktan sonra; 1999 yılında Celal Bayar Üniversitesi, 2003 yılında da Pamukkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nden mezun oldu.

2009-2014 yılları arasında Kale ilçesine bağlı Gölbaşı Belediye Başkanlığı yaptı.

2018 yılında Denizli’nin Kale ilçesinde, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın yerine getirilmiştir.


SARAYKÖY

AHMET NECATİ ÖZBAŞ

1971 yılında Sarayköy ‘ de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sarayköy ‘ de tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.Sarayköy ‘ de aile şirketlerinin başına geçti. AK Parti ile başlayan siyaset hayatında 2004 – 2008 ve 2012 – 2013 yılları arasında Ak Parti İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu.

İyi derecede İngilizce bilen Özbaş , evli ve 2 çocuk babasıdır.


MERKEZEFENDİ

MUHAMMET SUBAŞIOĞLU

Merkezefendi Belediye Başkanı ve adayı Muhammet Subaşıoğlu

30 Eylül 1972 tarihinde Denizli’de doğdu. Çocukluğu şu an Merkezefendi Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Gümüşler beldesinde geçti. İlköğrenimine Gümüşler Musa Kazım Manasır İlkokulunda başlayan Subaşıoğlu, eğitim-öğretim sürecini Tavas Lisesi (orta kısım) ve Denizli İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 1995 yılında Onur Diploması ile mezun oldu. 1996-2001 yılları arasında bir Katılım Bankasında müfettiş olarak çalışan Subaşıoğlu, 2001 yılından bugüne Denizli’de Mali Müşavirlik ile beraber İletişim sektöründe ticaret ile iştigal ediyor.

Siyaset Bilimci, Banka Müfettişi ve Mali Müşavir sıfatlarını taşıyan Subaşıoğlu; Örgütsel İletişim, Kalite Çemberleri ve Dokümantasyonu, Finans Matematiği, Enflasyon Muhasebesi, Mali Analiz, Dış Ticaret Uygulamaları, Raporlama Teknikleri vb konularda birçok Atölye Çalışmasına katıldı.

AK Parti Siyaset Akademisi çatısı altında 2010 Yılı Bahar Dönemi ‘Demokrasi, Uluslararasi İlişkiler ve Ekonomi’ Başlıklı Eğitim Programını Denizli’de düzenledi Siyaset Bilimi, Sosyoloji, Sosyal Psikoloji, Sosyal Politikalar, Araştırma Metotları ve İstatistik konularında özel ilgi sahibi olan Subaşıoğlu; iyi derecede ingilizce bilmektedir.

İş hayatına atıldıktan sonra sivil toplum örgütleri içerisinde yer alan Subaşıoğlu, halen BURA Derneği Üyeliği (Boğaziçi University Reunion Assosiation), Denizli Ticaret Odası Üyeliği ve Denizli SMMM Odası Üyeliği ile birlikte Denizli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi olarak da görev yapmıştır.

Aktif siyasete 2001 yılında Denizli Ak Parti’de Kurucu Merkez İlçe Başkan Yardımcısı olarak başladı. 2002 yılında yapılan Milletvekili Seçimlerinde 7. Sıra Milletvekili Adayı olarak Ak Parti’nin Denizli Listesinde yer aldı. 2009 yılında yapılan Yerel Seçimlerde Denizli Belediye Meclis Üyeliği için aday gösterilen Subaşıoğlu, 2009-2011 yılları arasında Denizli Ak Parti’de İl Başkan Yardımcısı- Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevini yürüttü. 2011 Genel seçimlerinde de Milletvekili aday adayı oldu. 2012 ve 2015 yıllarında yapılan AK Parti Büyük Kongrelerinde Denizli’yi temsil eden delegeler arasında yer aldı.

30 Mart 2014 Seçimlerinde, Merkezefendi Belediye Başkanı olarak seçilen Muhammet SUBAŞIOĞLU, Ülkemizi Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresinde Asil Üye olarak temsil etmektedir.


PAMUKKALE

AVNİ ÖRKİ

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı

Denizli’nin Tavas ilçesinden olan babasının memuriyet görevini yaptığı İzmir’in Menemen ilçesinde doğdu. İlköğretimini burada tamamladıktan sonra Devlet Parasız yatılı sınavları ile Denizli İmam Hatip Lisesini kazanarak 1996 yılında mezun oldu. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı. Hukuk Fakültesindeki öğrenciliği sırasında “ Birleşik Hukukçular Kulübü” nü kurdu. Hukuk Fakültesinden mezun olduğu 2003 yılında Avukatlık stajına tamamlamasının ardından kendi bürosunda serbest avukat olarak çalışmaya başladı.

Örki, eş zamanlı olarak çeşitli dershanelerde hukuk ve vatandaşlık derslerinde eğiticilikte yaptı. Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli eğitim ve seminerlere katılan Örki, 2006 yılında bir grup avukatla birlikte kurulan Emel Hukuk Derneğinin Genel Sekreterlik ve Başkan Yardımcılığı görevlerini de yürüttü. Bu mesleki çalışmamalarının yanı sıra Örki, Denizlide, Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi, Denizli Gençlik Konseyi, Aktepe’yi Güzelleştirme ve Geliştirme Derneği, Aktepespor Kulübü Derneği gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev alarak birçok sosyal sorumluluk projesinin uygulayıcısı oldu.

2007 Yılında Ak Parti Denizli İl Gençli Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevi ile teşkilat çalışmalarına başlayan Örki, Merkez İlçe Kongresinde yedek yönetim kurulu üyeliğine seçilen Örki, bu görevinden 2009 yerel seçimlerinde Denizli İl Genel Meclisi adaylığı için ayrıldı ve merkez ilçe 5. sıra adayı olarak seçimlere katıldı. 2009 Yılında yapılan İl kongresi ile il Yönetim Kurulu’na seçilen Örki bu görevleriyle birlikte Ak Parti adına “ Denizli 3. Bölge İlçe Seçim Kurulu üyeliği ” ve “ Denizli Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu üyeliği” görevlerinde bulundu. 2007 yılında Dr. Nur Örki ile evlenen Örki’nin 2 yaşında Asım Vehbi adında birde oğlu var.


SERİNHİSAR

ŞEREF TURAN

1974 yılı Serinhisar doğumlu olan Turhan, ilk ve orta öğretimini burada tamamladı. Daha sonra lise öğrenimini İzmir Torbalı Sağlık Meslek İisesi’nde devam ettiren Turhan, 1992 yılında da hem memuriyet dönemine başladı hem de Hacettepe Üniversitesi’nde Sağlık İdaresi Yüksekokulu’nda eğitimini tamamladı. Turhan, daha sonra Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilat ve çeşitli hastanelerde hastane müdürlüğü yaptı.


TAVAS

HÜSEYİN İNAMLIK

AK Parti Tavas Belediye Başkan adayı

1973 yılında Tavas’ta doğdu. 1995 yılında Osman Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun oldu. 9. Dönem İMO Denizli Şube genel merkez delegeliği görevinde bulundu. Serbest Mühendis ve müteahhit olarak çalışmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. AK Parti’nin Tavas ilçe başkanlığı görevini yapıyordu. 31 Mart Yerel seçimlerinde Turhan Veli Akyol yerine Tavas Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.