Denizli’de Eğitime Büyük Yatırım

Denizli’de Eğitime Büyük Yatırım

Bilgiyi yaşamla bütünleştirerek her türlü bilimsel, kültürel ve sosyal yeniliğe açık bireyler yetiştirme parolasıyla yola çıkan Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfi Okulları,  Denizli şubesini açıyor.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan toplantı Salonu’nda yapılan basın açıklamasına Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları Genel Müdürü Faruk Tatar, Bilfen Şirketler Grubu Genel Başkan Vekili Fatih Öztürk, Okul Müdürü Hatice Tuğba Yeşilpınar, kurucu temsilcileri Baki Bağadır Ve İhsan Okan Çakanel katıldı.

Önümüzde eğitim öğretim yılından itibaren Denizli’de hizmet vermeye başlayacak olan okulun Genel Müdürü Faruk Tatar, yaptığı açıklamada “Bugünün çocuklarını dünün eğitim modelleriyle eğitirsek bu çocukların yarından çalarız.  Bu sebeple bir tarafımızda bilimsellik olan Ege Üniversitesi’ni aldık diğer tarafımıza da Bilfen Şirketler Grubunu alarak yenilikçi eğitim felsefesiyle yol çıktık” dedi. Müdür Tatar açıklamasına şu şekilde devam etti:

”Eğitimi Hak eden bir şehir”

“Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları’nın Denizli kampüsü yeni eğitim öğretim yılında hizmete giriyor. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen toplantıda Denizli eğitim sektörüne girdiklerini duyuran okul yöneticileri, Denizli’nin eğitim yatırımını hak eden bir şehir olduğunu ifade etti. Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları’nın Denizli kampüsü yeni eğitim öğretim yılında hizmete giriyor. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen toplantıda Denizli eğitim sektörüne girdiklerini duyuran okul yöneticileri, Denizli’nin eğitim yatırımını hak eden bir şehir olduğunu ifade etti.

Toplantıda konuşan Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfi Okulları,  Genel Müdürü Faruk Tatar, “Denizli bir sanayi, bir tekstil kenti. Bir çok alanda güzide yatırımlar yapılıyor. Ancak yatırımın en değerlisi ve anlamlısı eğitim yatırımıdır diye düşünüyoruz. Bu bir Türkiye projesidir. Bu büyük projenin bir tarafında 55 yıldır yüksek öğretimin marka ismi Ege Üniversite, bir tarafında ise eğitim sektöründe özel okulculuğun markası olan Bilfen Şirketler Grubu var. Denizli’yi önemsiyoruz. Çünkü Denizli’nin eğitim kalitesinin ne kadar yüksek olduğunu, Denizli velisinin eğitime ne kadar önem verdiğini çok yakından biliyoruz. Bundan dolayı ekibimizle birlikte Denizli’de eğitimin katma değerinde artı bir değer oluşturmak amacıyla bu Eylül’den itibaren eğitim ve öğretim faaliyetlerimize başlıyoruz”.dedi

Yayınlama: 09.01.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.