Denizli’de İlk yarı bitti!

Spor Toto Süper Lig 2019-2020 sezonunun açılış maçında YUKATEL Denizlispor kendi evinde Galatasaray’ı ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sona erdi. İlk yarıda bir penaltı kararı, bir direkten dönen top bir de kırmızı kart var

Denizli’de İlk yarı bitti!

YUKATEL Denizlispor 9 yıl aranın ardından Süper Lig’e döndü. Yeşil-siyahlılar 16 Ağustos(bugün) saat 20:30’da Denizli Atatürk Stadı’nda başlayan maçta Galatasaray ile karşılaşıyor. Karşılaşmayı Kayseri bölgesinden Abdülkadir Bitigen yönetiyor. Bitigen’in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mustafa Savranlar yapıyor. Maçın 4. hakemi olarak Atilla Karaoğlan, VAR hakemi ise Ali Palabıyık.

İLK 11’LER

YUKATEL Denizlispor karşılaşmaya, Adam Stackhowiak- Tiago Lopes, Cristian Sapunaru, Oğuz Yılmaz, Zakarya Bergdich, Zeki Yavru, Radoslaw Murawski, Recep Niyaz, İsmail Aissati, Modou Barrow ve Hugo Rodallega 11’i ile sahaya çıktı.

Galatasaray ise,Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Selçuk, Seri, Belhanda, Jimmy, Babel ve Diagne 11’i ile sahada yer aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere biterken, Galatasaray 23’ncü dakikada penaltı atışında yararlanamadı. Recep Niyaz’ın 32’nci dakikada vuruşu direkten dönerken, Galatasaray’da Marcao 43’ncü dakikada ikinci sarı kartta kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

GOLLER:

SARI KART:YUKATEL Denizlispor:Oğuz Yılmaz(26′), Tiago Lopes(28′), Zeki Yavru(45′)-Galatasaray:Babel(28′),Marcao(37′,43′)

KIRMIZI KART:GALATASARAY:MARCAO(43′)

Maçtan önemli anlar

GALATASARAY ETKİLİ BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig 2019-2020 sezonunun açılış maçına ev sahibi Denizlispor başladı. Karşılaşmada ilk tehlike Galatasaray’dan geldi. 3’ncü dakikda Babel’in sağ kaattan yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Jimmy pasını Diagne’ye verdi. Diagne’nin tek vuruşunda kaleci Stackhowiak ayakları ile önemli fırsatı önledi. Maçın 7’nci dakikasında Galatasaray bir kez daha etkili geldi. Orta sahada kaybedilen topla buluşan Jimmy ceza sahasına girdiği anda topu Belhanda’ya çıkardı. Belhanda’nın vuruşunda kaleci Stackhowiak iyi yer tuttu. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası düşük bir tempo ile geride kaldı.

STACKHOWİAK PENALTI ATIŞINDA DEVLEŞTİ

Denizlispor ilk tehlikesini 23’ncü dakikada yarattı. Rodallega’nın pasında savunmanın arkasına sarkan Barrow açısı daralmasına rağmen sol çaprazdan yaptığı vuruşta Muslera iyi yer tuttu ve golü önledi. Maçın 25’nci dakikasında Galatasaray penaltı kazandı. Diagne, Oğuz ile girdiği pozisyonda yerde kaldı. Hakem ilk pozisyonda devam kararı verirken VAR’dan gelen uyarı ile penaltı kararı verdi. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Selçuk İnan’ın sağ köşeye gönderdiği topta Stackhowiak iyi uzanarak golü önledi.

HOROZ DİREKTEN DÖNDÜ

Denizlispor 32’nci dakikada gole çok yaklaştı. Aissati’nin pasında sağ çaprazdan ceza sahasına giren Recep Niyaz uzak direğe doğru vuruşunu yaptı. Muslera’yı geçen top direkten oyun alanına döndü. İkinci pozisyonda vuruş yapmak isteyen Barrow’a Muslera izin vermedi. Galatasaray’ın 38’nci dakikda sol kanattan kullandığı kornerde ceza sahasında iyi yükselen Luyindama kafa vuruşunu yaptı. Top az farkla auta çıktı. Denizlispor 41’nci dakikada net bir pozisyondan daha yararlanamadı. Kontra atakta topla buluşan Rodallega pasına sağ kanattan hareketlenen Barrow’a verdi. Barrow’un ceza sahasına tekte gönderdiği topta Recep Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yapamadı.

GALATASARAY 10 KİŞİ KALDI

Galatasaray’da Marcao 43’ncü dakikada kırmızı kart gördü. 37’nci dakikada sarı kart gören Marcao 43’ncü dakikada Rodallega’ya yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

SÜPER LİG: YUKATEL DENİZLİSPOR: 0 – GALATASARAY: 0 (İLK YARI)

SÜPER LİG: YUKATEL DENİZLİSPOR: 0 – GALATASARAY: 0 (İLK YARI)

Yayınlama: 16.08.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.