Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizli’de kaza sonucu şehit düşen Polis memuru Yücel Başpınar memleketine uğurlandı!

Denizli’ye bağlı Pamukkale ilçesinde alkollü sürücü görev başındaki trafik polisinin bulunduğu araca çarparak yaralanmasına neden olmuştu. Meydana gelen kazada yaralanan Polis memur Yücel Başpınar, tedavi gördüğünü hastanede şehit oldu.

Denizli'ye bağlı Pamukkale ilçesinde

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde geçen hafta meydana gelen olayda devre görevi yapan polis memuru Süleyman T. idaresindeki polis aracı Barboros Caddesi’nde Aykut M. yönetimindeki 20 A 7551 plakalı araçla çarpışmıştı. Myedana gelen kazada Polis memurları Süleyman T. ve yücel Başpınar ile ile diğer araçta bulunan Aykut M. yaralamıştı. Sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırılan yaralılardan polis memuru Yücel Başpınar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Acı haber Yücel Başpınar’ın ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Polis aracına çarpan sürücünün 1,33 promil alkollü olduğu belirlenirken, polis memuru Yücel Başpınar’ın bitkisel hayata girmesinin ardından yeniden gözlatına alındı. Şehit polis memuru için bugün Denizli’de Yücel Başpınar için Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nde cenaze töreni düzenlendi.

ŞEHİT POLİS MEMLKETİ AFYON’DA DEFNEDİLECEK

Evli ve iki çocuk babası olan Başpınar’ın naaşının bugün Afyonkarahisar’a götüürüldü. Afyonkarahisar’da kılınacak cenaze namazının ardından Yücel Başpınar son yolculuğuna uğurlanacak.