Denizli’de Millet İttifakı Adayları

Denizli’de Millet İttifakı Adayları
Yayınlama: 20.02.2019
A+
A-

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

ÜMİT BAHTİYAR

1967 yılında Bulgaristan’ın Deliorman’da doğdu. 1978 yılında ailesiyle birlikte Denizli’ye göç etti ve Sevindik Mahallesi’ne yerleşti. İlkokulu Sevindik İlköğretim Okulu’nda, ortaokulu Merkez Ortaokulu’nda, liseyi Denizli Lisesi’nde okudu. 

Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. Siyasete, 1992 yılında Doğruyol Partisi Gençlik Kolları’nda başladı. 1999 yılında yapılan yerel seçimlerde Doğruyol Partisi’nden Denizli Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçildi. 2002-2004 yılları arasında Denizli Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü. 

2004 yılında yapılan yerel seçimlerde ise tekrar Denizli Belediyesi Meclis Üyesi oldu. Bu göreve 2009 yılına kadar devam etti ve 2009 yılında yapılan yerel seçimlere Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı olarak girdi. 2011 yılında yapılan genel seçimlerde ise Milliyetçi Hareket Partisi 3.sıra milletvekili adayı oldu.


ACIPAYAM

ALİM ARSLAN

1973 Acıpayam doğumlu olan Alim Arslan, İlk, Orta ve Lise öğrenimimi Acıpayam’da tamamladı. 2001 yılından bu yana ilçede başarılı bir iş adamı olarak tanınan Arslan, Market zincirinden ayrı olarak, 13 yıldır eğitim sektöründe ve 6 yıldır da inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Acıpayam ilçesinde spora yaptığı yatırımlar ile de bilinen Alim Arslan, CHP’de de aktif görevler aldı. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Denizli’de CHP’den adaylığı açıklanan ilk isim olan Arslan, CHP-İYİ Parti ittifakı ile Acıpayam Belediye Başkanlığına aday oldu.


BABADAĞ

ALİ ATLI

Ali Atlı, Denizli Babadağ CHP İlçe Başkanlığı yaptı. 

Ali Atlı, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’nin Denizli Babadağ Belediye Başkan Adayı oldu.

ADAYIN ÖZGEÇMİŞİ EKLENECEKTİR!


BAKLAN

HAKAN ORHAN

Özgeçmişi eklenecektir.


BEKİLLİ

TÜRKAN KEYİK

Uzun süre Çivril’de sağlık personeli olarak görev yaptı. 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Çivril belediye meclis üyesi seçildi ve Denizli Büyükşehir Belediye meclis üyeliği görevinde bulundu. 

Türkan Keyik, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP’den Denizli İli, Bekilli İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.


BEYAĞAÇ

Rıfat Pürdik

ÖZGEÇMİŞİ EKLENECEKTİR!


BOZKURT

BİRSEN ÇELİK

Birsen Çelik, Denizli’li babanın ve annenin çocuğu olarak 1958 yılında Denizli’de dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Denizli’de tamamladı. Üniversite eğitimine Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde devam etti. Birsen Çelik, Denizlili babanın ve annenin çocuğu olarak 1958 yılında Denizli’de dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Denizli’de tamamladı. Üniversite eğitimine Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde devam etti. 2 dönem Denizli Eczacı Odası yönetim kurulunda çalıştı ve aynı zaman da siyasete atıldı. Bozkurt CHP İlçe Örgütüne katılan Çelik, daha sonra 2 dönem Denizli CHP İl Yönetiminde çalıştı. Bu yıllarda Birsen Çelik, Bozkurt ADD Yöneticiliği, Hambatlılar Derneği Kurucu Üyeliği, ÇYDD Üyeliği gibi pek çok sivil toplum örgütünde yer aldı. CHP milletvekili adayı oldu.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Bozkurt Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 2 çocuk annesi olan Denizli Bozkurt’un mevcut belediye başkanı Birsen Çelik, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP Denizli Bozkurt Belediye Başkan adayı oldu.


BULDAN(İTTİFAK YOK)

TEMEL BAŞBUĞ

İYİ Parti’nin aday gösterdiği Temel Başbuğ, 1999-2007 seneleri arasında Buldan Belediye Başkanlığı yaptı. 2007 senesinde milletvekili adayı olmak için görevinden istifa eden Bağbuğ’un, yerine Mustafa Fahri Şevik Buldan Belediye Başkanı oldu. Temel Başbuğ 2019 Yerel Seçimleri için İYİ Parti Buldan Belediye Başkan Adayı olmuştur.


HİKMET ŞENÖZEN

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde Meclis Üyesi olan Hikmet Şenözen, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP’den Denizli İli, Buldan İlçesi Belediye Başkan adayı oldu. Şenözen daha önce Buldan’da CHP İlçe Örgütü Başkanlığı ve Buldan Belediyesi’nde de Meclis Üyeliği yaptı. 31 Mart Yerel Seçimleri için mevcut belediye başkanı Mustafa Gülbay’ın yerine CHP Buldan Belediye Başkan Adayı oldu.


ÇAL

MEHMET ÖZTÜRK

İsabey Mahallesinde 4 dönem 20 yıl üst üste DYP’den seçilerek Belediye Başkanlığı yapan aynı zamanda Baklan Ovası, Baklan Sol Sahil Sulama Birliği Başkanlığı yapan öğretmen kökenli Mehmet Öztürk, İYİ Parti’den Çal Belediye Başkan adayı oldu.

Öztürk Çal’da Millet İttifakı adayı olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde yer alacak.


ÇAMELİ

ENDER YILMAZ

Özgeçmişi eklenecektir.

ÇARDAK

ALAETİN TAGAY

Alaettin Tagay 1959 yılında Çardak’ta doğdu. 1981-1994 yılları arasında kamu bankasında görev aldı. 1994-1999 yılları arasında Çardak Belediye Başkanlığı yaptı. Emeklidir ve iki çocuk babasıdır. 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Çardak’tan Millet İttifakı adayı olarak gösterildi. Daha önce Erdil Cengiz, ardından Gökmen Aksöğüt İYİ Parti’den Millet İttifakı adayı gösterilmiş ve adaylıkları geri alınmıştı. İyi Parti Çardak’ta seçime gireceği adayı son olarak Alaettin Tagay olarak belirledi.


ÇİVRİL

Ömer Köseoğlu

Ömer Köseoğlu, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Denizli İli Çivril İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

ADAYIN ÖZGEÇMİŞİ EKLENECEKTİR!


GÜNEY

Mustafa Urtekin

Mustafa Urtekin, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Denizli İli Güney İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

ADAYIN ÖZGEÇMİŞİ EKLENECEKTİR!


HONAZ


YÜKSEL KEPENEK

Yüksel Kepenek, Denizli Ticaret Meslek Lisesinde eğitim aldı ve ardından Ankara Üniversitesi’nden mezun oldu. Pamukkale Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak görev yapıyordu. 31 Mart Yerel seçimleri’nde partisi CHP Tarafından Honaz Belediyesi için aday gösterilen Kepenek, üniversitedeki görevinden istifa Etti. Yüksek Kepenek Honaz’da Millet İttifakı adayı olarak yarışacak.


KALE

NECATİ TAHAL


Necati Tahal, Denizli Cumhuriyet Lisesi’nden mezun oldu. Burdur Meslek Yüksek Okulu’nda Elektrik bölümü tamamladı. ADM Elektrik Dağıtım Şirketi’nde Üretim Tesisleri Uzamnı olarak görev yapmaktadır. 31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti Kale Belediye başkan adayı olarak açıklandı.


SARAYKÖY

CENGİZ DEMİRCİ

CENGİZ DEMİRCİ

Yılında Sarayköy’de doğdu. İlkolulu Has Köyde okudu. Ortaokulu ve liseyi Sarayköy’de tamamladıktan sonra, Denizli Eğitim Enstitüsü’nden mezun oldu. Adıyaman, Muğla Mardin illerinde öğretmenlik yaptı. 1987 yılından 2006 yılına kadar Denizli Sarayköy Hacı İrfan Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda müdürlük yaptı. Emekli olduktan sonra 2006 yılında Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetim Kurulu üyeliği ile aktif siyasete başladı. 2009 – 2014 yılları arasında Belediye Meclis Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı yaptı. 2015 – 2018 yılları arasında İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. Siyasete başladığı ilk günden bu yana “Yaşanabilir, Modern, Çağdaş ve Çevreci bir Sarayköy” hayaliyle yola çıkan Cengiz Demirci, insanın kinliğine ve kişiliğine katkıda bulunacak bir şehir oluşturma ideali ile belediyecilikte hizmet anlayışını farklı bir boyuta taşımak istemiştir. Bütün çalışmalarını bu yönde yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.


MERKEZEFENDİ


ŞENİZ DOĞAN

Şeniz Doğan, 01.09.1980 yılında Denizli Bekilli ilçesinde doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul’da hukuk okuyan Doğan, Londra’da dil eğitimi aldı. 

2005 yılından bu yana avukatlık yapan Doğan, CHP gençlik kollarında görev aldı.Belediye meclis üyeliği bulunan Doğan, 2012-2014 yılları arasında Denizli Merkez İlçe ve Merkezefendi İlçe Başkan Yardımcılığı yaptı. 

2018 Genel Seçimlerinde milletvekili adayı gösterilen Doğan, Denizli’de birçok dernek ve sivil toplum kurulışlarında üyeliği bulunmakta. 

Şeniz Doğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP Denizli Merezefendi Belediye Başkan adayıdır. 

Evli ve 1 çocuk annesidir.


PAMUKKALE

AHMET DİVARCI

Ahmet Divarcı, 1958 Çal doğumlu olan Ahmet Divarcı, Gökçeada İlköğretmen Okulu’nu bitirdikten sonra, 1980 yılında İstanbul Üniversitesi Yer Bilimleri Fakültesi’nden jeoloji mühendisi olarak mezun oldu. Mezuniyet sonrası MTA’da işe başlayan Ahmet Divarcı’nın 1981 yılında görevine son verildi. 1984-1996 yılları arasında Jeoloji Mühendisleri Odası Temsilcisi olarak 12 yıl görev yapan Divarcı,1985 yılındaHalkçı Parti’nin SODEP’le birleşmesinde İl Sekreterliği görevinde bulundu. 1991 yılında SHP İl Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 1993 yılındaki SHP-CHP birleşmesinden sonra yönetimde görev aldı. 1999 yılında CHP İl Genel Meclisi Üyeliğine seçilen Divarcı, 2008 yılında CHP İl Yönetimi’nde görev aldı. 2012 CHP İl Başkan Adayı olan Divarcı, evli ve iki çocuk babası.

SERİNHİSAR

HÜSEYİN GEMİ

Evli ve 3 çocuk babası, 1963 yılı Serinhisar doğumlu olan Mali Müşavir Hüseyin Gemi, ilk ve orta öğretimini Serinhisar’da, lise öğrenimini Acıpayam Ticaret Lisesi’nde tamamladı. Gemi, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu, bu sırada da Mali Müşavirlik için çalışmalarına devam etti. 1994-1999 yılları arası Belediye Meclis Üyeliği, 1995-2003 yılları arasında İlçe Başkanlığı yapan Gemi, 2004-2014 yılları arasında da Belediye Başkanlığı görevinde bulundu.

TAVAS

Kadir Tatık

Özgeçmişi eklenecektir.



Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.