Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizli’de okul sporları başlıyor

DENİZLİ’DE YENİ ÖĞRETİM YILININ OKUL SPORLARI FİKSTÜRÜ ÇEKİLDİ. YARIŞMALAR KAPSAMINDA İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSE DÜZEYİNDE TOPLAM 206 OKUL 50 BRANŞTA MÜCADELE EDECEK.

DENİZLİ’DE YENİ ÖĞRETİM YILININ

Denizli’de yeni öğretim yılının okul sporları fikstürü çekildi. Yarışmalar kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde toplam 206 okul 50 branşta mücadele edecek.

2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemi Okul Sporları yarışmaları için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda kura çekimi yapıldı. Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Bayrakçı ve okulları temsilen beden eğitimi öğretmenlerinin katıldığı toplantıda yeni sezona dair görüş alışverişi yapıldı. Bu sene ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde toplam 206 okul 50 branşta yarışmalara katılacak. Okul Sporlarında yeni sezona dair değerlendirmede bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, çocuklar için akademik başarı ne kadar önemliyse, onların sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunmasının da bir o kadar önemli olduğunu söyledi.

Çekilen fikstüre göre yeni sezonun ilk maçı Nevzat Karalp Anadolu Lisesi ile Pınar Baha Abalıoğlu Anadolu Lisesi arasında futsal branşında 13 Kasım 2018 Salı günü saat 09.30’da Hasan Güngör Spor Salonunda oynanacak.