Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizli’de satranç turnuvası

DENİZLİ’DE GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU DENİZLİ TEMSİLCİLİĞİNİN BİRLİKTE ORGANİZE SATRANÇ TURNUVASINDA 8-11 YAŞ ARASINDA 130 KÜÇÜK SPORCU YARIŞTI.

DENİZLİ’DE GENÇLİK SPOR İL

Denizli’de Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu Denizli Temsilciliğinin birlikte organize satranç turnuvasında 8-11 yaş arasında 130 küçük sporcu yarıştı.

Denizli’de Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu Denizli Temsilciliğinin birlikte organize ettiği satranç turnuvaları sürüyor. Önceki hafta 7-12 yaş müsabakalarında 100 sporcunun katıldığı yarışmaların ardından bu hafta sonu da 8-11 yaş müsabakaları yapıldı. Özel bir alışveriş merkezinin ev sahipliğinde cuma akşamı başlayan ve hafta sonu da devam eden yarışmalarda 130 küçük sporcu yarıştı. Yarışmalarda küçükler kategorisinde son olarak 30 Kasım-2 Aralık tarihlerinde 9-10 yaş grupları yarışacak. Turnuvaların çekişmeli ve güzel yarışmalara sahne olduğunu belirten Satranç İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz, çocukların heyecanla beklediği ödül töreninin 2 Aralık Pazar günü yapılacağını bildirdi. Küçükler kategorisinde tüm yaş gruplarının tamamlanmasıyla yıldızlar kategorisinde yarışmalara geçileceği kaydedildi.