Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli’de Sivil Toplum Buluşması Gerçekleşti

Denizli’de AK Parti Sivil

Denizli’de AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ın katılımı ile ‘Sivil Toplum Buluşması gerçekleştirildi.

Bugün Denizli Polisevi’nde gerçekleştirilen ‘Sivil Toplum Buluşmasına’ Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’nın dışında, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan,Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Taşevli, ilçe belediye başkanları,sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Toplantıda ilk olarak AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz söz aldı. Filiz;”Bugün burada sivil toplum örgütlerinin öneri ve sorunlarını konuşmak için bir araya geldik. Burada aldığımız kararlar ile çözüm yolları arayacağız. Şimdiden hayırlı kararlar çıkmasını temenni ediyorum”dedi.

”Buradaki Bilgileri Genel Başkanımıza Ulaştıracağız”

Başkan Filiz’in ardından söz alan Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ise, “STK’lardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak Denizli’yi dinlemeye geldik. Denizli’nin kahrını, yükünü çekenleri dinlemeye geldik. Denizli’mizde muhakkak bakanımız var. Başkanlarımız var. Biz birinci ağızdan sizleri dinleyerek, sorunlarınızı Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a iletmeye geldik. Siz mesleklerinizde bu ülkeye hizmet ederken, biz de siyasi olarak hizmet veriyoruz. Bu ülkenin bütünlüğü ile geleceği ile ilgilenen herkesle yan yana yürümeye devam edeceğiz. Denizli’den bugün güzel anıları ve bilgileri inşallah Genel Başkanımıza ulaştıracağız”dedi.

Toplantının basına kapalı bölümünde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, STK Temsilcilerini dinledi. Toplantıya Denizi Gazeteciler Cemiyeti (DGC) adına katılan Mesut Güler, basının çözüm bekleyen sorunları hakkında Karacan’a bilgi verdi.