Denizli’de tır yangını, o anlar anbean kamerada

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde karayolunda seyir halinde olan bir TIR’da bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda Denizli Büyükşehir İtfaiye ekibi gönderilirken bölgede trafik yoğunluğu oluştu. Çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Zararın ise 800 bin lira civarında olduğu öğrenildi. Yangın anı anbean kameraya kaydedildi.

Denizli’de tır yangını, o anlar anbean kamerada
https://www.youtube.com/watch?v=yF18ibI5q2E&feature=youtu.be

Yangın Bozkurt ilçesi Alikurt Mahallesinde Tırın Dorsesinde çıktı. Denizli’den Ankara’ya tekstil ürünleri taşıyan Esat Işık (43) kullandığı seyir halindeki Tırın dorsesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler Tırı sarınca karayolunda korkutan anlar yaşandı.

Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürürken, dorsesindeki tekstil ürünleri tamamen kül oldu. Bu arada, yangın nedeniyle yol bir süre trafik durma noktasına geldi. Olay yerine gelen trafik ekipleri yolu kontrol altına alarak tek şeritten sağladı. Yangının söndürülmesinin ardından trafik tekrar normale döndü. Zararın 800 bin TL civarında olduğu açıklandı.



Yayınlama: 21.11.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.