Denizli’de ulaşıma zam geldi! Yeni tarife 1 Ocak’tan itibaren geçerli olacak

Denizli’de minibüs ve otobüs fiyatlarına zam geldi. Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci,“Maliyet artışlarının altında bir zam uyguladık. Yeni tarife 1 Ocak’tan itibaren uygulanacak” dedi.

Denizli’de ulaşıma zam geldi! Yeni tarife 1 Ocak’tan itibaren geçerli olacak
Yayınlama: 30.12.2021
A+
A-

Denizli’de minibüs ve otobüs fiyatlarına zam kararı UKOME toplantısında kabul edildi. Yeni tarifeye göre minibüslerde 3.5 lira olan sivil ücreti 4,5 lira, 2.75 lira olan öğrenci ücreti 3.5 liraya yükseldi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. adı altında hizmet veren şehir içi otobüslerin ücretleri ise sivil tarife 3.90 liraya, öğrenci tarifesi ise 2.60 liraya yükseldi.


Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci haber merkezimize yeni tarifenin UKOME toplantısında onaylandığını belirterek; “Mazota yüzde 47, yedek parçalara yüzde 80, işçiliğe yüzde 100 zam geldiği ortamda maliyetlerimiz çok arttı. Bu zammı yapmak istemezdik ama mecbur kaldık. Zam oranımızın maliyetlerdeki artışlardan daha aşağıda olduğunu söylemek isterim. Yeni tarife 1 Ocak’tan itibaren geçerli olacak” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.