Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli’deki Emekli Öğretmen Cinayetinde Karar Verildi!

Denizli’de 4 ay önce işlenen emekli öğretmen Hamide Çavdar cinayetinde zanlıların cezaları belli oldu. 22 bin liralık teminat parası yüzünden işlendiği öğrenilen cinayette 4 zanlıdan pideci kardeşler H.Y. ve O.Y.’ye ağırlaştırılmış müebbet, H.Y. ile M.A’ya ise 15’er yıl hapis cezası verildi.

Denizli’de 4 ay önce

Denizli’de 4 ay önce Gökpınar Mahallesi’nde yaşadığı evinde 7 yerinden bıçaklanarak öldürülen emekli öğretmen Hamide Çavdar cinayetinde zanlıların cezaları belli oldu.

Çavdar’a ait işyerinde pidecilik yapan H. Y.(22) ve O.Y.(19)’nin 22 bin liralık teminat için işlediği cinayette, iki kardeşe yardım eden H.Y.(17) ve M.A.(17). Cinayetten bir gün sonra yakalanmıştı. Polis işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Denizli Cumhuriyet Savcılığı tarafından haklarında iddianame hazırlanan zanlılar için 7. Ağır Ceza Mahkemesi kararını açıkladı. Buna göre cinayeti işleyen pideci kardeşler ağırlaştırılmış müebbet cezaya çarptırıldı. Onlara yardım eden iki kişi ise 15’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

DENİZLİ’DE 61 YAŞINDAKİ ENGELLİ EMEKLİ ÖĞRETMEN HAMİDE ÇAVDAR, EVİNİN BALKONUNDA BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ. (GÖKTEN CEYLAN/DENİZLİ-İHA)

NE OLMUŞTU?

Pamukkale ilçesinin Gökpınar Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana gelen olayda, tek başına yaşayan ve engelli olduğu belirtilen emekli öğretmen Hamide Çavdar’ın (61) sabaha karşı dairesinden bağrışmalar geldiğini duyan komşuları, durumu polise bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri daireye giremeyince durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri 2. kattaki daireye balkondan merdiven yardımıyla girmek isteyince talihsiz kadının balkonda kanlar içerinde yatan cesedini gördü. Ardından eve giren ekipler kapıyı açarak 112 acil servis ekiplerinin eve girmesini sağladı. Sağlık ekipleri eve girdiklerinde Çavdar’ın öldüğünü belirlendi.

Olayın ardından yapılan incelemelerde ekipler cinayet zanlısı olarak kadının kiracısı olan pideci kardeşler Hayati Y. (22), Onur Y. (19) ile yanlarında gayri resmi çalışan ve 17 yaşında olan Halil İbrahim Y. ve Mücahit A.’yı gözaltına alınmıştı.