Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli’den Sağlık Bakanı Koca’ya istifa çağrısı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yardım, Denizli’da basın mensupları ile gerçekleştirdiği toplantıda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı istifaya davet etti. Ankara’da doktorlara yapılan saldırıyı işaret eden Yardım;” Sayın Bakan Ankara’nın göbeğinde doktorlarını koruyamıyorsan istifa et.”dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yardım, Denizli’de ülke gündemine dair açıklamalar yaptı.

Türk Tabipler Odası tartışmalarını değerlendiren Ümit Yardım,”Türkiye’nin pandemideki genel görünümü çok sıkıntılıdır. Bunu başaran ülkelere baktığımızda görüyoruz. Bu dönemde en önemli gücümüz doktorlarımızdı. Şuanda siyasetçilerin gündeminde doktorlara saldırmak var. Bu akıl tutulmasıdır. Siz hangi akılla en üstte tutulması gereken doktor ve sağlık çalışanlarına siyasi düzeyde saldırırsınız. Bunu asla kabul etmiyoruz. Bunun makul bir nedenini açıklayın.”dedi.

Ankara’da doktorlara yapılan saldırıya değinen Yardım,”Bir takım gruplar hastane basıyorlar. Sayın Koca’nın açıklaması ise;’Şiddeti önlemek için kapıları kapatmışlar’ oluyor. Derhal istifa edin. Sayın Bakan Ankara’nın göbeğinde doktorlarını koruyamıyorsan istifa et. Bunun başka bir açıklaması yok. Türk insanı bunu istiyor.”şeklinde konuştu.