Denizli Süper Amatör Ligi’nde deplasman takımlarının haftası

Denizli Süper Amatör Lig mücadeleleri nefes kesti. Süper Amatör A grubunda 2. hafta B ve C gruplarında ilk hafta maçları tamamlandı.

Denizli Süper Amatör Ligi’nde deplasman takımlarının haftası
Yayınlama: 25.10.2021
A+
A-

Denizli Süper Amatör Ligi müsabakaları başladı. Süper Amatör Lig A grubunda 2. hafta maçları oynanırken B ve C gruplarında takımlar ilk kez sahaya çıktı. Maçlarda 8 deplasman 2 ev sahibi takım galibiyete uzanırken, 1 maç berabere bitti.

A GRUBUNDA 2. HAFTA TAMAMLANDI

Süper Amatör Ligi A grubu 2. hafta mücadelelerinde deplasmanda Kuşpınarspor’a konuk olan İnlipınar gücü Gençlikspor zorlu mücadeleden 0-2 üstün ayrıldı. Yeşilköyspor ile Yeşil Çivril Belediyespor arasındaki mücadele 1-1’lik skorla tamamlandı. Buldan Belediyespor evinde Kıralan Demirspor’a 1-2’lik skorla boyun eğerken, Değirmenönüspor evinde Denizligücüspor’u 1-0 mağlup etti.

İŞTE A GRUBU PUAN TABLOSU

B GRUBUNDA DEPLASMAN TAKIMLARI GÜLDÜ

Süper Amatör Lig B grubunda ilk hafta maçları oynandı. Denizli Kartal Spor evinde ağırladığı Kale Belediyespor’a 0-2 mağlup olurken, Beyağaç Belediyespor deplasmanda Dodurgalarspor’u 0-1 ile geçti. Şemiklerspor- Denizli Telekomspor maçı ise ileri bir tarihe ertelendi. B grubunun son maçında ise Acıpayam Belediyespor, Pamukkalespor’a evinde 2-4 mağlup oldu.

B GRUBU PUAN DURUMU

DOKUZKAVAKLAR VE ÇAL BELEDİYESPOR DEPLASMAN GALİBİYETİYLE BAŞLADI

Süper Amatör Ligi C grubunun ilk haftasında Dokuzkavaklarspor, konuk olduğu Akkonakspor’u 0-4 gibi farklı bir skorla geçti. Çal Belediyespor ise deplasmanda Nikferspor’u 2-4 mağlup etmeyi başardı. Kocaderespor evinde Denizli Demiryolgücüspor’a 0-2 mağlup olurken, Alparslan Gençlikspor evinde Işıklıspor’u 3-0 ile geçti.

C GRUBU PUAN DURUMU

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.