DENİZLİ’LER DERNEĞİ’NDEN MENDERES KAYMAKAMINA ZİYARET

DENİZLİ’LER DERNEĞİ’NDEN MENDERES KAYMAKAMINA ZİYARET

İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve demek üyeleri hemşehrileri olan Menderes Kaymakamı Bahri Tiryaki’yi makamında ziyaret etti.

Dernek faaliyeti hakkında bilgi verilidiği ve fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Denizliler Dernek başkanı Veli Kasap’a dernek üyeleri  Ergül Dülger, Süleyman Naz, Ali Aykut , Osman Buldanlı, Alp Dülger, Hürriyet Erbayat ve duayen gazeteci Ahmet Deda eşlik etti .

Menderes Kaymakamı Bahri Tiryaki’yi İzmir Denizli’ler Derneği’nin geleneksel hale getirdiği,  4 Kasim tarihinde düzenleyecek kahvaltı programına davet eden başkan Vekili Kasap şunları söyledi : ” Tüm İzmir’li dostlarımızla, Denizli’li hemşehrimizle 4 Kasım tarihinde Doğal Yaşam Restoranda düzenleyeceğimiz kahvaltıda bir araya geleceğiz. Sayın Kaymakamımızı bu etkinliğine davet ettik. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Büyük ihtimalle aramızı olacak. Kendisine şahsım ve Denizli’ler adına teşekkür ediyorum.”

Hemşehrilerini sıcak bir ortamda ağırlayan Menderes Kaymakamı Bahri Tiryaki , İzmir Denizli’ler Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, dernek faaliyetlerine katılmaya  çalışacağını ifade etti.

Yayınlama: 26.10.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.