Denizlili atletler Manisa’nın tozunu attı

Denizli’de Evteks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Teknik Tekstil Tasarımcısı Dr. İsa Dal’ın, sponsor olduğu atletlerden Ersin Kurşunoğlu, hafta sonu Manisa’da bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’nda 21 kilometrede 35-39 yaş gurubunda Türkiye 2. Si olarak kürsüye çıktı.

Denizlili atletler Manisa’nın tozunu attı
Yayınlama: 16.05.2022
A+
A-

Vestel, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi iş birliğiyle bu yıl ilk kez Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu düzenlendi. 1624 sporcunun katıldığı yarışlar 10 ve 21 kilometrelik iki etapta yapıldı. Yarışların startını Vali Yaşar Karadeniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vestel Üst Yöneticisi Turan Erdoğan ve Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar verdi. Atatürk Kent Parkı önünden start alan atletler Vestel Fabrikası içindeki bin 200 kilometrelik parkuru da geçerek finişe ulaştı. 21 kilometre kategorisinde Evteks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Teknik Tekstil Tasarımcısı Dr. İsa Dal’ın, sponsor olduğu atletlerden Ersin Kurşunoğlu, 35-39 yaş gurubunda Türkiye 2. Si olarak kürsüye çıktı. Atlet Kurşunoğlu genel sıralamada 23. Olarak yarışı bitirdi. Diğer atlet Ömer Oklu’da, genel sıralamada 17. Olarak finişi gördü. Türkiye 2. Olarak kürsüye çıkan atlet Ersin Kurşunoğlu, “Türkiye Yarı maraton şampiyonunun final ayağının verilmesi sebebiyle yarışmaya birçok milli atlet katıldı. Bizde İsa Dal Bey ve Evteks Tekstil, sponsorluğunda, çeşitli kulüplerden milli ve elit sporcularla birlikte start aldık. Benim yaş gurubu kategorim olan 35-39’da yaklaşık 400 sporcuyu geride bırakarak Türkiye 2.’si olarak kürsüye çıktım. Gerçekten çok sıcak bir günde yarışmalar yapıldı. Milli atletlerinde bulunduğu, bu müsabakada 2. Olarak kürsüde yer almak, bizi ve sponsorumuz İsa Dal beyi gururlandırdı. Her şey için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Hediye çekleri verildi


Atletlerin sponsoru Evteks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Teknik Tekstil Tasarımcısı Dr. İsa Dal’da “Manisa’da ilk kez Vestel ana sponsorluğıunda yarı maraton yarışması düzenlendi. 21 kilometrelik parkurda 35- 39 yaş gurubu kategorisinde ilimizi temsil eden ve aynı zamanda sponsoru olduğumuz değerli sporcumuz Ersin Kurşunoğlu, 76 dakikada parkuru geçerek Türkiye 2. Si olarak kürsüye çıktı. Diğer sponsor olduğumuz atletimiz Ömer Oklu’da, genel sıralamada 17. Olarak finişi gördü. Yarışmaya katılan toplam 1624 atlet arasından ikinci olarak tamamlaması ilimiz ve aynı zamanda tabi ki bizler için çok büyük gurur vesilesi, sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum” dedi. Yarı maratonda dereceye girenlere madalya, kupa ve Vestel hediye çeki verildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.