Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlili Başkanlar İstanbul’da

23 Haziran Pazar günü yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim öncesinde CHP Denizli Milletvekilleri, CHP Denizli ilçe belediye başkanları ve il örgütü Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için İstanbul’a gitti. İmamoğlu ile biraraya gelen heyet, Denizlili ve Ege’li vatandaşlarla buluştu.

23 Haziran Pazar günü

Yüksek Seçim Kurulu(YSK) tarafından 6 Mayıs’ta verilen seçim iptali kararı ile birlikte seçim yenileme yani tekrar kararı da alındı. 23 Haziran Pazar günü tekrarlanacak İstanbul seçimleri öncesi CHP Denizli İstanbul’a çıkarma yaptı.

BÜYÜK BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ

Honaz’da tekrarlanan seçimlerde 2337 oy farkı ile yeniden seçimi kazanan Yüksel Kepenek ve Ekrem İmamoğlu buluşması gerçekleşti. Honaz’da tekrarlanan seçim sürecinde CHP’li başkanlardan ve Ekrem İmamoğlu’ndan büyük destek alan Yüksel Kepenek, İmamoğlu’na destek için Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Bozkur Belediye Başkanı Birsen Çelik, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi ve CHP heyeti ile birlikte İstanbul’da idi.

İmamoğlu ile buluşan belediye başkanları daha sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca öncülüğünde organize edilen İstanbul Denizlililer ve Egeliler buluşmasına katıldılar.

İŞTE İSTANBUL’DAKİ O BULUŞMA: