Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlili Şehit Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hakkari kırsalında girilen çatışmada şehit olan Denizlili Jandarma Astsubay Üst Çavuş Cengiz Tokur son yolculuğuna uğurlandı. Tokur vasiyeti üzerine Diyarbakır’da şehit olan ve Ankara’ya defnedilen komutanı Seçkin Çil’in yanına defnedildi.

Hakkari kırsalında girilen çatışmada

Hakkari’nin Ceylanlı köyü ve Sütçüler Mahallesi’nde ‘Dolunay 2’ operasyonu sürdüren Jandarma Özel Operasyon (JÖPER) timinde görevli olan Torbalılı Jandarma Astsubay Üst Çavuş Cengiz Tokur, girilen çatışma sonucunda şehit oldu. Şehit Tokur’un cenaze töreni bugün Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde askeri tören düzenlendi. Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ankara Valisi Vasip Şahin, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kuvvet komutanları, bazı siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

VASİYETİ YERİNE GETİRİLDİ

Şehit Tokur’un cenazesi, Diyarbakır’da şehit olan ve Ankara Etimesgut ilçesindeki Elvanköy Mezarlığı’na defnedilen komutanı Seçkin Çil’in yanına defnedildi.

Şehit Jandarma Astsubay Üst Çavuş Cengiz Tokur’un aslen memleketinin Denizli’nin Çal ilçesi Yukarıseyit mahallesinden olması dolayısıyla Çallı hemşehrileri şehidin acı haberi üzerine yasa boğulmuştu.