Denizli’nin Gururu Başdanışman Saim İlçioğlu

Denizli’nin Çal ilçesinden çıktı, Erzurum Atatürk Üniversitesinde mezun oldu ve şimdi de Başbakanlık danışmanlığı yapan Saim İlçioğlu, Denizli halkının gururu oldu.

Denizli’nin Gururu Başdanışman Saim İlçioğlu
Denizli’nin Çal ilçesinden çıktı, Erzurum Atatürk Üniversitesinde mezun oldu ve şimdi de  Başbakanlık danışmanlığı yapan Saim İlçioğlu, Denizli halkının gururu oldu.

Saim İlçioğlu Binali Yıldırım’ın Ulaştırma Bakanlığı döneminde yaklaşık 12 yıl Başdanışmanlığını yaptı. Binali Yıldırım’ın Başbakan olmasıyla birlikte Başbakanlık Danışmanlığına getirilmesi bütün Denizlilileri sevindirdi.

İlçioğlu, yanına giden bütün hemşehrilerinin işini görmeye çalışan, herkesin sorununa anında çözüm bulan yönüyle de büyük sevgi kazandı.

Özellikle Denizli’nin Çal ilçesi ve çevresi nde yaşayanlar, “Başbakanlık danışmanlığında bir hemşehrimizin olması bize büyük gurur veriyor. Böyle önemli bir yerde bir hemşehrimizin olması Denizli açısından çok önemli. Bu güne kadar başarıdan başarıya koşan, genç dinamik olan Saim İlçioğlu’na başarılarının devamını diliyoruz” dediler.

Yayınlama: 28.05.2016
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.