Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor Başkanı Çetin’den TFF Kararı hakkında açıklama

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor’da Kulüp Başkanı Ali Çetin, korona virüs tedbirleri kapsamında ertelenen maçların haziran ayında devam etmesi yönünde alınan kararla ilgili olarak, “Bilim Kurulu’nun kararı doğrultusunda sorun olmayacağına göre ligler oynanabilir” dedi.

 Süper Lig ekiplerinden
DENİZLİSPOR KULÜP BAŞKANI ALİ ÇETİN, YAYINCI KURULUŞUN KULÜPLERE YAPTIĞI ÖDEMELERİ DURDURMA KARARINI ELEŞTİRDİ (KÖKSAL KILINÇ/DENİZLİ-İHA) Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, yayıncı kuruluşun kulüplere yaptığı ödemeleri durdurma kararını sert bir dille eleştirerek, “Kulüplerin çok zor günler geçireceği kesin. Kulüp yönetimlerinin ve şehir dinamiklerinin desteğiyle ancak bir yere kadar gidilebilir. Türkiye’deki bütün kulüpler yayıncı kuruluştan üstündür. Bunun farkına varmaları lazım” dedi.

Çetin, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan Süper Lig maçlarının 12 Haziran’dan itibaren oynanabilir kararını memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. Çetin, alınan karar öncesinde takımın her an lig başlayacakmış gibi hazırlandığını vurgulayarak, antrenmanların bu doğrultuda devam edeceğini söyledi.

Çetin, “Takımımız hazır, antrenmanlara başladık. Federasyon liglerin başlama kararını böyle uygun gördü. Alınan karara göre demek ki bir sıkıntı yok. Bilim Kurulu’nun görüşüne, sorun olmayacağına göre oynanabilir diye düşünüyoruz. Futbol taraftarla güzeldir ama önce sağlık tabi ki. Böyle bir karar alındıysa Bilim Kurulu’nun kararına göre alınmıştır. Bakanlık ve federasyon ne karar verirse ona göre hareket etmemiz lazım” diye konuştu.