Denizlispor Başkanı Çetin’den Transfer Bütçesi Açıklaması

Başkan Ali Çetin Denizlispor’un yeni sezonda transfer görüşmeleri ve bütçesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Çetin, 60 milyon TL olarak belirledikleri transfer bütçesini 70 milyon TL’ye yükselttiklerini açıkladı.

Denizlispor Başkanı Çetin’den Transfer Bütçesi Açıklaması
Yayınlama: 17.05.2019
A+
A-

enizlispor Başkanı Ali Çetin YUKATEL ile gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması töreninde transfer, gidecek ve kalacak futbolcular, bütçe, scout ve Yücel İldiz hakkında açıklamalarda bulundu.

”BİZ YOLDA ADAM DEĞİŞTİRMEYİZ”

Toplantıda yeni sezonda Yücel İldiz ile yola devam etmek istediklerini kaydeden Ali Çetin,”İstanbulspor maçı sonrası yönetim kurulu toplantımızı yapacağız. Biz yeni sezonda Yücel Hoca ile devam etmek istiyoruz. Yönetim Kurulu toplantımızın ardından yol haritamız belli olacak. Tüyo vermek gerekirse ‘Biz yolda adam değiştirmeyiz!’ Eğer Yücel Hoca bizim hedeflerimiz yönünde sizle varım derse devam edeceğiz. Ama Hoca ben ilk 5 hedefini yapamam derse, duygusallığı bir kenara bırakıp daha profesyonel düşünmemiz lazım”dedi.

BÜTÇE 70 MİLYON TL

Yeni sezonun transfer bütçesi hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çetin,”Biz 60 milyon TL’lik transfer bütçesini 70 milyon TL’ye çıkardık. 100 milyon TL yapılması yönünde yorumlar görüyorum. Biz kulübü batırmaya gelmedik. Biz çalışarak yukarıya çıkarmaya geldik. Biz ayağımızı yorganımıza göre uzatıp, kaliteli ve ucuz futbolcu alacağız. Nokta atışı yaparak, yedek kulübesinde para alan adamı transfer etmeyeceğiz. 70 milyon TL ile bu kulüp ilk 5’te oynayacak”ifadelerini kullandı.

”TAKIMIN İSKELETİNİ KORUYACAĞIZ”

Gidecek ve kalacak futbolcular hakkında konuşan Çetin,”Takımın iskeletini hiç bozmayacağız. Bunun çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bizimle devam etmesini istediğimiz arkadaşlarımız var. Bu sayının 10’un üzerindedir. Ayrılmak isteyenler olursa da gereğini yapacağız’ şeklinde konuştu.

SCOUT EKİBİ KURULUYOR

Yeni sezon transferleri için komite kurduklarını söyleyen Çetin, 6 kişilik transfer komitesini kurduklarını, scout ekibi bulunmayan Denizlispor’da bu oluşumunda sağlanacağını belirtti. Çetin, eski futbolculardan Burak Özsaraç’ın bu ekipte yer alacağını dile getirdi. Ekibin ilerleyen günlerde kulüpte emek vermiş kişilerle genişleyeceği öğrenildi.

HABER:ORAL CAN TATAR

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.