Denizlispor Bilet Satışında İnanılmaz Rakama Ulaştı

Denizlispor Bilet Satışında İnanılmaz Rakama Ulaştı

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 15’nci haftasında Gençlerbirliği ile kendi sahasında karşılaşacak. Ligin zirvesini ilgilendiren bu kritik maç öncesi Denizlispor taraftarı Denizli Atatürk Stadı’nı tıklım tıklım doldurmak için 24 saatte inanılmaz bilet rakamına ulaştı.

Denizlispor’un 9 Aralık Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı öncesinde taraftar maça yoğun ilgi gösteriyor.  Giresunspor maçında sezonun en fazla bilet satışını yapan Denizlispor’da  Gençlerbirliği maçı için 24 saatte 7 bin bilet satışına ulaşıldı.

YENİ BAŞKAN VE YÖNETİMİN ÇALIŞMALARI MEYVE VERİYOR

Denizlispor’da Başkan Ali Çetin’in göreve gelmesinin ardından gerçekleştirilen çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Yeni yönetimle kurumsal yapısını daha iyi hale getiren Denizlispor’da bu durumu mükemmel hale getirmek için 6 Aralık Perşembe günü kongre süreci yaşanacak. Yönetimde Denizlispor’a fayda sağlamayan isimlerle yolları ayırarak yeni bir yönetimle göreve devam etmek isteyen Ali Çetin bu doğrultuda yönetimde değişikliğe gidecek. Bunun yanı sıra yönetimde Başkan Yardımcıları Taner Atilla, Engin Şahin ve Yasin Özpek olmak üzere Denizlispor’u daha üste taşımak isteyen isimler ise göze çarpıyor.  Atilla,Şahin ve Özpek’in yaptığı ziyaretler sonucu topladığı maddi manevi destekler kulübü bu sezon başarılı bir konuma taşıdı. Yaşanan bu yönetimsel başarı sportif başarı ile birleşince başarı statta doluluk oranının artmasını sağladı.

KAPALIDA 300 MARATONDA 800 BİLET KALDI

Kulüpten yapılan açıklamaya göre;Biletlerimizin satışa çıkmasının ardından 24 saat geçmeden 7000 bilet satılmıştır. Kapalı tribününde 300 kişilik yer kalırken, maratonda 800 bilet kaldı.

Yayınlama: 04.12.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.