Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizlispor’da kulisleri kaynıyor.. Yeni başkan kim olacak?

Denizlispor’da Olağan Seçimli Genel Kurul yaklaşırken kulislerde de hareketlilik yaşanıyor. Dün sosyal medya ve bazı internet sitelerinde eski yöneticilerden Yavuz Cinkaya’nın aday olacağı yönündeki haberlerin ardından son gelişme yaşandı. Kulübe yakın isimlerden edinilen bilgilere göre Cinkaya’nın, mali tablonun ağırlığı nedeniyle aday olmamaya karar verdiği belirtildi.

Denizlispor’da Olağan Seçimli Genel

Denizlispor’da 4 Haziran’da çoğunluk sağlamadığı için 16 Haziran’a ertelenen Olağan Seçimli Genel Kurul öncesi kulisler oldukça hareketli. Başkan adaylığı için birçok ismin adı geçerken dün sosyal medya ve bazı internet sitelerinde eski yöneticilerden Yavuz Cinkaya’nın aday olacağı yönünde haberler çıktı.

CİNKAYA’NIN ADAYLIKTAN VAZGEÇTİĞİ KONUŞULUYOR

Ali Çetin yönetiminden yöneticilik tecrübesi bulunan Cinkaya’nın aday olacağı yönündeki haberler sıcaklığını korurken kulübe yakın isimlerden edinilen kulislere göre Cinkaya mali tablo nedeniyle adaylıktan vazgeçti. Cinkaya şehir protokolüne de adaylıktan vazgeçtiğini iletti.

İBRE 3 İSME DÖNDÜ

Cinkaya’nın adaylıktan vazgeçmesinin ardından ibrenin 3 isme döndüğü belirtiliyor. Bu 3 isimden en önde gelen aday eski başkan Mustafa Üstek. Üstek’in adaylık için istekli olmadığı bilinirken son gelişmelerin ardından bir kez daha ikna turlarının başlayacağı öğrenildi. Yine eski başkanlardan Süleyman Urkay ise ekonomik tabloyu doğru kadro planlaması yaparak aşacağını, net mali tabloyu görmek istediğini söyleyerek ‘başkanlık için hazırım’ mesajları vermişti.

URKAY’IN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLA!

ATİLLA SESLERİ YÜKSELİYOR

Son ve sürpriz isim ise kulüpte yıllarca yöneticilik yapmış Taner Atilla. Atilla’nın, Üstek’in başkan olmaması halinde tecrübesiyle bu görevi üstlenmesi bekleniyor.