Denizlispor düşme potasındaki rakibine evinde yenildi!

Yukatel Denizlispor Süper Lig’in 34. haftasında evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk etti. Düşme potasındaki en yakın rakiplerinden biri olan BB. Erzurumspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 öne geçti. Ancak maçın son 20 dakikasında yediği 2 golle maçı 3-2 kaybederek Süper Lig’de kalma hayallerini mucizelere bıraktı.

Denizlispor düşme potasındaki rakibine evinde yenildi!
Yayınlama: 17.04.2021
A+
A-

Yukatel Denizlispor Süper Lig’in 34. haftasında Denizli Atatürk Stadı’dan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk etti. Maça adeta gol yiyerek başlayan Horoz, henüz 2.dakikada Emrah Başsan’ın golü ile 1-0 geriye düştü. Yenilen golün ardından beraberlik sayısı için mücadele eden Denizlipor ilk yarıda aradığı golü bulamadı. İlk yarıda Denizlispor’da Fabiano 26. dakikada sarı kart görürken, rakip Erzurumspor’dan ise 34. dakikada Novikovas ve 37. dakikada Hasan Hatipoğlu sarı kart gören isimler oldu.

İKİNCİ YARI DA GOLLE BAŞLADI

İkinci yarıya hızlı başlayan Denizlispor 46. dakikada golcüsü Rodallega’nın ayağından bulduğu golle ikinci yarıya golle başladı. Bu golün ardından oyunda ağırlığını arttıran Horoz, gol yollarında daha etkin bir futbol sergilemeye başladı. Teknik direktör Hakan Kutlu 60.dakikada Murawski’nin sakatlanması üzerine yerine Kubilay Aktaş’ı oyuna aldı. Denizlispor 64. dakikada Rodallega’nın ayağından bir fol daha buldu ve skoru 2-1’e getirdi. Rodallega gol sevincini sakatlanan Murawski ile kutladı.

ERZURUMSPOR’UN GOLLERİ PEŞ PEŞE GELDİ

69.dakikada ardı ardına değişiklikler yapan Erzurumspor teknik direktörü Yılmaz Vural, oyuna Oltan Karakullukçu ve Gökhan Kardeş’i oyuna sürdü. Oltan’ın oyuna girmesi ile hareketlenen Erzurumspor, 79. dakikada Oltan’ın yaptığı asistte Rahsani’nin attığı golle beraberliği yakaladı. Bu golden sonra oyundan uzaklaşan Horoz, 7 dakika sonra Omolo’nun asistinde Rashani’nin ikinci golüne de engel olamadı. Erzurumspor bu golle 2-1 geriden 3-2 öne geçti.

DENİZLİSPOR ARTIK MUCİZELERE BIRAKTI

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Denizlispor düşme potasını ilgilendiren kritik maçta en yakın rakiplerinden biri olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a evinde 3-2 mağlup olarak Süper Lig’de kalma düşüncesini mucizelere bıraktı. Bu sonuçla Horoz, en yakın rakibinden 5 puan geriye düşmüş oldu.

DENİZLİSPOR 2-3 BB. ERZURUMSPOR

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.