Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor Efsane Başkanını Tesislerden Uğurladı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu eski üyesi ve Denizlispor Kulübü eski başkanlarından olup geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Ali İpek için, Denizlipor Haluk Ulusoy tesislerinde tören düzenlendi. Birçok eski yöneticinin ve futbolcunun da katıldığı törende, İpek’in cenazesinin üstüne Denizlispor forması ve bayrağı da konuldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)

Denizlispor’da 1990-1992 ve 2005-2010 dönemlerinde başkanlık yapan Ali İpek, geçtiğimiz tedavi gördüğü hastanede yaklaşık 1 yıldır 64 yaşında hayatını kaybetti. 1997-2004 yıllarında Haluk Ulusoy döneminde Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde de bulunan İpek için, Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde bir tören düzenlendi. Törene Denizlispor Başkanı Ali Çetin, eski başkan Mustafa Basal, eski ve yeni kulüp yöneticileri, eski futbolcular, yeşil-siyahlı taraftarlar, eşi Ümran ipek, oğlu Tuna İpek, kızı Mine Polat ve sevenleri katıldı.

“Denizlispor’un babasını kaybettik”

Törende konuşan, Ali İpek’in oğlu Tuna ipek, Denizli ve Türk sporuna baş sağlığı dileyerek babasını ait olduğu yere getirdiklerini söyledi. Başkan Ali Çetin ise, İpek’in Denizlispor’a büyük emekleri geçtiğini belirterek, “Denizlispor’un babasının acı gününde buluştuk. verdiği hizmetleri tüm Türkiye biliyor. Allah rahmet eylesin” dedi. Kulübün eski başkanlarından Mustafa Baysal da, Türk futbolunun değerli bir büyüğünü kaybettiğini ifade ederek, “Kendisi ile çalışma fırsatı buldum. Denizlispor UEFA dönemlerinde başarıdan başarıya koşarken ALi İpek Futbol Federasyonu’nda yöneticiydi. bir ekip çalışmamız vardı, çok iyi çalışmıştık. Başarımızdan dolayı federasyon bu tesisi bize hediye etti. başımız sağolsun” diye konuştu.

Yusuf Şimşek de törendeydi

Denizlisporlu eki futbolcu Yusuf Şimşek ise, İpek’in Denizlispor’a çok büyük yardımı olduğunu dile getirerek, “Türkiye’deki herkes masasında yemek yemiştir. İnsanlara yardımı severdi, ne zaman arasan yardım ederdi. en büyük yardımı da biz Denizlisporlulara yapmıştır, bu tesisi bize kazandırmıştır. buradan sayısız futbolcular çıkmıştır. allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin. benim bir tane öz babam var, Ali Başkan da babam gibiydi” şeklinde konuştu.

İpek’in cenazesi törenin ardından cenaze namazı için Pamukkale Üniversitesi yerleşkesindeki Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’ne götürüldü.