Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor Ege Derbisi’nde Altınordu ile Karşılaşacak

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 21. hafta mücadelesinde kendi evinde İzmir temsilcisi Altınordu ile karşılaşacak. Maç öncesinde iki takım hakkındaki son gelişmeleri, muhtemel 11’leri sizler için hazırladık.


Denizlispor Spor Toto 1.



Spor Toto 1. Lig 21. hafta mücadelesinde Denizlispor 10 Şubat Pazar günü saat 19:00’da başlayacak karşılaşmada Denizli Atatürk Stadı’nda Altınordu’yu ağırlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Süleyman Abay yönetecek. Abay’ın yardımcılıklarını Seyfettin Ünal ve Hasan Hüseyin Tetik yapacak. Maçın 4. hakemi ise Murat Erdoğan.

YÜCEL HOCA İLE 30 PUAN

Denizlispor Ege Derbisi’nde karşılaşacağı Altınordu maçına Spor Toto 1. Lig lideri olarak çıkacak. Ligin 9. haftasındaki Afjet Afyonspor maçından itibaren takımın başına gelen Yücel İldiz yönetiminde yeşil-siyahlılar 9 galibyet 3 beraberlik ile 30 puan topladı ve ligin zirvesine yerleşti. Yücel İldiz’in Denizlispor karnesinde henüz yenilgi bulunmuyor. Takipçileri Gençlerbirliği ve Osmanlıspor’un karşılaşacağı hafta Denizlispor alacağı 3 puanla avantajını artırmak istiyor.

KEHİNDE’NİN DURUMU BELİRSİZ, ZİYA CEZALI

Altınordu maçı öncesi basına konuşan teknik direktör Yücel İldiz,kadroda sarı kart cezalısı ve sakat futbolcuların olduğunu da belirtti. Geçtiğimiz hafta sonu Hatayspor maçı devre arasında babasının öldüğünü öğrenen Lanre Kehinde’nin de Altınourdu maçında oynayıp oynamayacağının belirsizliğini koruduğunu ifade eden İldiz, “Şu anda iyi bir gidişatımız var ve lideriz. Ama yine söylemekte fayda var, halen bir şey başarmadık. Lig sonunda ilk iki takım içerisinde olmak istiyoruz ve bunun mücadelesini veriyoruz” diye konuştu. Denizlispor’da Ziya Alkurt sarı kart cezası, Muhammet Himmet Ertürk ise sakatlığı nedeniyle Altınordu maçında yer alamayacak.

ALTINORDU 14 MAÇTIR YENİLMİYOR

21. hafta mücadelesinde Denizlispor’a konuk olacak Altınordu 14 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. Ligde son mağlubiyetini 6. haftada Adana Demirspor karşısında alan Altınordu, geride kalan 14 haftada 8 galibiyet ve 6 beraberlikle 30 puan topladı ve play-off potasına girdi. 35 puanla 6. sırada bulunan Altınordu Denizlispor’un 8 puan gerisinde bulunuyor.

LİGİN EN AZ GOL YİYEN EKİPLERİNDEN

Altınordu’nun başarılı savunma performansı dikkat çekiyor. İzmir temsilcisi 20 maçta kalesinde sadece 12 gol görerek Hatayspor ile beraber ligin en az gol yiyen iki takımından biri olmayı başardı. Bu performansta dikkat çeken isimler ise 22 yaşındaki 18 maçta görev alan sol bek Yusuf Acer, 20 maçta görev alan stoper Sinan Osmanoğlu, 18 maçta görev alan stoper Hasan Hatipoğlu ve 20 maçın tamamında kaleyi koruyan 24 yaşındaki kaleci Erce Kardeşler oldu.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Denizlispor ile Altınordu tarihlerinde 26 resmi müsabakada karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Denizlispor 8 galibiyet alırken, Altınordu da 8 maçta gülen taraf oldu. 10 maçta ise eşitlik bozulmadı. Denizlispor 31 gol bulurken, Altınordu 28 gol kaydetti. İki takım arasında oynanan tek hazırlık maçı ise 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı.

MUHTEMEL 11’LER

Denizlispor’un karşılaşmaya;Adam Stackhowiak-Furkan Şeker, Alperen Babacan, Abdülkerim Bardakçı, Keremcan Akyüz, Deniz Vural, Recep Niyaz, İsmail Aissati, Burak Çalık, Lanre Kehinde(Kıbong Mbamba) ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıkması bekleniyor.

Altınordu’nun ise;Erce Kardeşler- Kerim Alıcı, Sinan Osmanoğlu, Hasan Hatipoğlu, Yusuf Acer, Berkay Samancı, Davıd Deniz Kılınç, Muhammet Mert, Hüseyin Atakan Üner, Mehmet Murat Uçar ve Sefa Yılmaz 11’i ile sahada olması bekleniyor.