Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor kendi evinde yine kayıp!

Ligde zor günler geçiren Yukatel Denizlispor, evinde Karagümrük’ü ağırladı. İlk yarısı Denizlispor’un 1-0 geride kapattığı mücadelede Horoz sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Horoz, 14 puanla ligin dibine demir attı.

Ligde zor günler geçiren

Yukatel Denizlispor, ligde moral aradığı maçlardan birinde daha aradığını bulamadı. Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadelede Karamgümrük ile karşılaştı. Denizlispor maça, Partilimon, Özer, Fabiano, Kubilay, Ahmed Yasin, Murawski, Recep, Tiago Lopes, Sagal, Sacko ve Rodellega 11’i ile başladı. İlk yarıda Karamgümrük’te Campi, Casto ve Borini sarı kart görürken Denizlispor’da 45+3’de Sagal sarı kart ile cezalandırıldı. İlk yarının son dakikalarına doğru Karagümrük Borini’nin ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İLK YARI SONUCU: 0-1

İkinci yarıya ilk yarıya oranla daha baskın başlayan Denizlispor, 70’li dakikaların sonlarına kadar beraberlik golünü aradı. Teknik direktör Yalçın Koşukavak ilk değişikliğini 69. dakikada Sacko yerine Dossevi’yi alarak yaptı. Aynı dakikada Tiago Lopes yerini Bergdich’e bıraktı. 83. dakikada Amerikalı yeni transfer Recep Niyaz yerine oyuna girdi. 87.dakikada yeni transfer Diskerud golü buldu ama kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yukatel Denizlispor son 4 iç saha maçından da mağlubiyetle ayrılmış oldu.

Bu sonuçla Karagümrük puanını 30’a çıkararak 8. sırada yer alırken, Yukatel Denizlispor 14 puanda kalarak ligin dibine adeta demir attı.

MAÇ SONUCU:

DENİZLİSPOR 1-2 KARAGÜMRÜK