Denizlispor lig düşerken gülümseyen görüntüleri tartışılmıştı.. Mustafa Yumlu’dan açıklama geldi!

Denizlispor’un Süper Lig’e resmen veda etmesinin futbolcuların sahada gülümsemesinin taraftardan tepki alması üzerine yeşil-siyahlıların kaptanı Mustafa Yumlu’dan açıklama geldi. Yumlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada;” Denizlispor’da da birlikte görev yaptığımız rakip takımın yardımcı hocasının seslenmesi üzerine döndüm ve birbirimize sarıldık. Hocam bana teselli verdi. Bu diyaloğa ait bir anlık görüntünün hakkımda karalama kampanyasına dönüştürülmesi üzüntümü katmerledi. Bilmeden, istemeden üzdüğüm, kırdığım, en saf duygularla takımını ve bizi destekleyen taraftarımız, sevenlerimiz olmuşsa onlardan özür diliyor ve derin hoş görülerine sığınıyorum.”dedi. Yumlu, ayrıca yönetimden muhatap bulamadıklarını belirterek, futbolcuların sorunları kendilerinin çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Denizlispor lig düşerken gülümseyen görüntüleri tartışılmıştı.. Mustafa Yumlu’dan açıklama geldi!

Denizlispor, Süper Lig’in bitimine 3 hafta kala Çaykur Rizespor’a evinde 1-0 mağlup olarak lige veda etti. Yeşil-siyahlılarda futbolcuların maç sonunda gülümseyen fotoğraflarının sosyal medya ve basına yansıması taraftarların büyük tepkisine neden oldu.  Denizlispor kaptanı Mustafa Yumlu konuyla ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu.

İşte Mustafa Yumlu’nun Açıklamaları..

BİR ANLIK GÖRÜNTÜ İDİ, KARALAMA KAMPANYASI ÜZÜNTÜMÜ KATMERLEDİ

Resmi olarak küme düştüğümüz Rizespor müsabakası sonunda, küme düşmüş olmanın verdiği üzüntü ve hayal kırıklığı içerisinde soyunma odasına giderken, hüznümü gören bir dönem Denizlispor’da da birlikte görev yaptığımız rakip takımın yardımcı hocasının seslenmesi üzerine döndüm ve birbirimize sarıldık. Hocam bana teselli verdi.  Bu diyaloğa ait bir anlık görüntünün hakkımda karalama kampanyasına dönüştürülmesi üzüntümü katmerledi.

HİÇ ŞİKAYET ETMEDİM

Yetiştiğim futbol kültürü bana en başta formanın hakkını vermeyi ve ekmeğe sadakati öğretti. Yaklaşık 15 yıllık profesyonel futbolculuğumda bu düsturdan hiç ayrılmadım. Gücüm ve nefesim el verdiği, futbol topunun peşinden koşmaya devam ettiğim müddetçe de aynı duyguyu taşımaya özen göstereceğim. İki sezondur formasını giydiğim Denizlispor kulübüne de aynı duygularla hizmet etmeye, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Hiçbir görevden kaçmadım. Sorumluluk aldım. Sözleşmem süresince neredeyse bütün maçlarda görev yaptım. Gün geldi sakat sakat oynadım. Hiç şikayet etmedim.

YÖNETİCİLERDEN MUHATAP BULAMADIK

 Alacağımın büyük bir kısmını ödenmemiş olmasına rağmen bunu dert etmeden işimi yapmaya çalıştım. Küsmedim ve kulüpten alacağını en son isteyen futbolcu oldum. Hızla kümeye doğru giderken, sorunlarımızla ilgilenecek muhatap yönetici bulamazken, takım kaptanlarından birisi olarak arkadaşlarımın sorunlarını çözmeye, onları motive etmeye çalıştım. Ne yazık ki ben ve takım arkadaşlarımın istek ve azminden daha fazlasına ihtiyaç duyan bu mücadelede gayretlerimiz yetersiz kaldı. Sporun içinde kalarak, ahlaklı bir şekilde mücadele ettik. Puan kaybettik, maç kaybettik ama onurumuza ve ahlakımıza laf söyletmedik. Son düdükle hiç arzulamadığımız o gerçekle yüzleşmek zorunda kaldık. Yaşamayan bilemez. Zordur bu süreçten geçmek. Çok zordu bu yükü taşımak. O ruh hali, hayal kırıklığı, o çökmüşlük içinde eski bir tanıdığın uzattığı sıcak bir ele dokunurken verilen anlık tepkiden hareketle bu yaşanmışlıkları görmezden gelmek ve infaza girişmek doğru değil.

BİLMEDEN ÜZDÜĞÜ TARAFTARDAN ÖZÜR DİLERİM

Ben Mustafa Yumlu. Belki zaman zaman oynadığı oyuna eleştirilen ama bugüne kadar sporcu kimliğine ve ahlakına laf söylenmeyen, söyletmeyen adam. Bugüne kadar neysem bundan sonra da öyle kalmaya özen göstereceğim. Bilmeden, istemeden üzdüğüm, kırdığım, en saf duygularla takımını ve bizi destekleyen taraftarımız, sevenlerimiz olmuşsa onlardan özür diliyor ve derin hoş görülerine sığınıyorum. Lütfen beni affetsinler. Formasını terlettiğim. Denizlispor’un en kısa sürede tekrar Süper Lig’e dönmesini bütün benliğimle istiyor ve umut ediyorum. Saygılarımla.

Yayınlama: 05.05.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.