Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor Taraftarı Deplasman Çıkarmasına Hazırlanıyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 28. hafta karşılaşmasında Cumartesi günü Altınordu ile deplasmanda karşılaşacak. Denizlispor yönetiminin katkılarıyla taraftarların kritik karşılaşmada takımı yanlız bırakmaması için İzmir’e otobüs kaldırılacak.

 

Denizlispor’un ligin 28. haftasında Cumartesi saat 15:30’da deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçı için büyük bir organizasyon yapıldı. Denizlispor yönetiminin katkılarıyla Denizlispor’a deplasmanda destek vermek isteyen Denizlililer için sınır olmamak kaydıyla deplasman otobüsü hazırlandı.

Sosyal Medyadan Duyurdular

Denizlisporlu Taraftar Platformu’nun sosyal medyadan yaptığı paylaşımda;Denizlispor-Altınordu karşılaşması için deplasmana gidiyoruz.Cumartesi günü oynanacak olan kritik karşılaşmada bizimle beraber deplasmana gelmek isteyenlere duyurulur”denildi.

Ücretsiz Olacak

Denizlispor’u Altınordu deplasmanında yanlız bırakmak istemeyen taraftarlar için 17 Mart Cumartesi günü 15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meyda’nda saat 09:00 toplanmaları istendi. Denizli’den hareket saati ise 09:30 olarak belirlendi. Ayrıcı otobüslerin ücretsiz olduğu belirtildi.