Denizlispor Taraftarı İzmir’e Çıkarma Yaptı

Denizlispor Taraftarı İzmir’e Çıkarma Yaptı
Yayınlama: 17.03.2018
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 27. hafta mücadelesinde bugün İzmir’de Altınordu ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde Denizlispor taraftarı 4 otobüsle İzmir’e çıkarma yaptı.

Denizlispor’un bugün saat 15:30’da Bornova Stadı’nda karşılaşacağı Altınordu maçı için Denizli’den taraftarlar 4 otobüsle maça gitti.

Denizlispor taraftarı bugün saat 09:00’da 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda toplandı. Her yaştan Denizlispor’a gönül vermiş taraftar deplasman maçına yoğun ilgi gösterdi. Denizlispor’u deplasmanda yanlız bırakmamak için organize olan taraftarların büyük oranda misafir tribününü doldurması bekleniyor.

Gökhan ‘Reis’ Sevdasının Peşinde

Denizlispor’un büyük destekçisi down sendromlu Gökhan Reis bu deplasmanda Denizlispor’u yanlız bırakmadı. Gökhan’ın sloganı ise;”Gökhan Reis Sevdasının Peşinde İstikamet İzmir’ oldu.

Denizlispor Taraftarlar Platformu üyesi Bilhan Yılmaz kritik maç öncesinde gerçekleştirdikleri organizasyon hakkında;”Uzun bir aradan sonra Denizlispor Taraftarlar Platformu olarak deplasmana gidiyoruz.Bugün her Denizlili’nin olduğu gibi bizim de beklentimiz galibiyet yönünde. Bu maçı alıp hızla tehlikeli yerden uzaklaşmak istiyoruz. Biz taraftar olarak hazırlığımızı yaptık. İnşallah deplasmandan puan veya puanlarla döneriz.”dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.