Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor Trabzonspor’u devirdi, derin bir ‘oh’ çekti

Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Denizlispor evinde şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’u ağırladı. Denizlispor ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçın ikinci yarısında buluduğu gollerle maçtan 2-1 üstün ayrıldı. Yeşil-siyahlılar bu galibiyetle ligde kalma adına kritik bir 3 puanın sahibi oldu.

Süper Lig'de kalma mücadelesi

Süper Lig’in 32. hafta mücadelesinde Denizlispor evinde Trabzonspor’u ağırladı.

HOROZ İYİ BAŞLADIĞI İLK YARIDA GOLÜ KALESİNDE GÖRDÜ

Denizlispor, ilk 10 dakikasında rakip sahada oldukça etkili başladığı maçta Trabzonspor’un ilk etkili atağında Abdülkadir’in pasında Ekuban’ın golü ile 14’ncü dakikada 1-0 geriye düştü. Denizlispor’da ilk yarının en net pozisyonu ise Rodallega’dan geldi. Kolobiyalı golcünün kaleci ile karşı karşıya vuruşu Uğurcan’da kaldı.

HOROZ İKİNCİ YARIDA FİŞİ ÇEKTİ

Denizlispor ikinci yarının başında golü buldu. Zeki Yavru’nun ortasında Sacko’nun kafa vuruşu ile maçta skor 1-1’e geldi. Trabzonspor mücadelenin 74’ncü dakikasında gole çok yaklaştı. Novak’ın ortasında Shorloth’un vuruşu üst direkten döndü. Abdülkadir boş kaleye vuruşunda ise savunma son anda araya girerek topu kornere gönderdi. Maçın 85’nci dakikasında oyuna sonradan giren Oscar ceza sahasında Uğurcan ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golle Denizlispor maçtan 2-1 üstün ayrıldı.

HOROZ AVANTAJI KAPTI

Denizlispor bu galibiyet ile puanını 35’e yükselterek haftayı 13’ncü sırada kapattı. Trabzonspor ise 62 puanda kaldı. Yeşil-siyahlıların galibiyeti ligde kalma mücadelesi veren Kayserispor, Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor’un 3 puan, Konyaspor’un 2 puan önünde haftayı tamamlamasına neden oldu. Konyaspor’un Başakşehir karşısındaki 4-3’lük galibiyeti ise şamyiyonluk yarışını bir sonraki haftaya taşıdı.