Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor yine mağlup! Bu sonuç yönetimin sonu mu olacak?

Yukatel Denizlispor, kendi evinde ağırladığı Hatayspor’a 2-0’lık skorla mağlup olarak kan kaybetmeye devam etti.

Yukatel Denizlispor, kendi evinde

Yukatel Denizlispor, Denizli Atatürk Stadı’nda ligin çıkışta olan ekiplerinden Hatayspor’u ağırladı. Kulüpte yaşanan olumsuz atmosfere rağmen Yalçın Koşukavak maça ideal 11 çıkarmayı bildi. İlk yarısı her takım açısından da mücadeleli geçen maçta gol sesi çıkmadı.

İkinci yarının başlaması ile birlikte bastırmaya başlayan Hatayspor, 47 dakikada genç oyuncu Muhammet Özkal’ın kendi kalesine attığı golle aradığı golü buldu. Golden sonra yeniden toparlanan Denizlispor beraberlik golünü aradı. Tiago Lopes’in kornerden attığı gol hakem tarafıdan faul gerekçesi ile iptal edildi. İkinci yarıda da yer yer etkili olan Denizlispor’da Hadi Sacko, Sackey’in kornerden gelen topa yaptığı vuruşta elle müdahale etmesi sonrası sarı kart gördü. Hakem bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Diouf 78. dakikada farkı 2’ye çıkardı. Koşukavak, 2. golün ardından Özer Özdemir yerine Sakıb Aytaç ve Dossevi yerine de Mert Sarıkuş’u oyuna aldı. Sakıb Denizlispor forması ile sezon başından bu yana ilk maçına çıktı. Duraklama dakikalarında Hatayspor’un attığı bir gol elle müdahale dolayısı ile geçersiz sayıldı.

Denizli’de oynanan mücadele Denizlispor’un 2-0’lık mağlubiyeti ile sona erdi. Bu sonuçla son haftaların yükselen takımı Denizli’den 3 puanı alarak yükselişini sürdürdü. Horoz ise ardı ardına 3 iç saha maçından da mağlup ayrılmış oldu.

Ekonomik olarak zor günler geçiren kulüpte bu sonuç sonrası yönetimin nasıl bir karar vereceği nasıl bir adım atacağı merak konusu.

DENİZLİSPOR 0-2 HATAYSPOR