Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizlispor Yönetimi Taraftarın Merak Ettiği Soruları Yanıtladı!

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Yönetim Kurulu üyeleri Haluk Ulusoy Tesislerinde son günlerde kulüp ile ilgili gündeme gelen konular ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Başkan Ali Çetin, yönetim aleyhine çıkan haberlere iğtbar edilmemesini isterken, transfer çalışmalarının devam ettiğini bir kaç gün içerisinde haberleri vermeye başlayacaklarını söyledi.

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali

Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Yönetim Kurulu üyeleri gündeme dair konular ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Haluk Ulusoy Tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri merak edilenlere tek tek yanıt verdi.

İÇ TRANSFERDE SON DURUM NE?

‘İç transferde bizim yolumuza devam edeceğimiz isimlerle hiçbir sorun yok diyen Başkan Ali Çetin, sözü Futboldan Sorumlu Başkan Yardımcısı Engin Şahin’e bıraktı. Şahin, ‘İç Transfer ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Kerem Can ile anlaştık biliyorsunuz. Kalecimiz ve Aissati ile anlaşma noktasına gelmedik ama bu isimlerle anlaşmak istiyoruz. İç transferde çok sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Zaman almasının sebebi fiyatta pazarlıklarımız sürüyor. Oyuncularımızın geçen sene aldığı ücretler ile bu sene aldıkları ücretler arasında ciddi farklar var. Kulüp menfaatleri doğrultusunda bu fiyatlar üzerinde değerlendirmeler yapıyoruz. Ama bir hafta içerisinde iç transferi tamamlamış oluruz diye düşünüyoruz’ dedi.

‘YARIN VEYA YARINDAN SONRA İMZALAR BAŞLAYACAK!’

Transfer çalışmaları ile ilgili de sizden bir kaç gün daha istiyoruz. İmza attıracağımız futbolcuların isimlerini de açıklamama kararı aldık. Zira biz konuşunda oyuncuların değeri artıyor. Yarın ve yarından sonra imzalar başlayacak. Ancak imza atılmadan isim sorulmasını istemiyoruz. Şöyle bir gerçek var iyi yerde olacak Denizlispor’ ifadelerini kullandı.

HOCA İLE HİÇBİR SORUNUMUZ YOK

Teknik Direktör Yücel İldiz ile sorun olmaması ile ilgili soruya da yanıt veren Başkan Ali Çetin, hoca ile hiçbir sorunumuz yok. İşte rahatsız olduğumuz konulardan biri de bu. Hocamızın kızına kadar yazmış insanlar. ‘Yücel Hoca kalıyor mu gidiyor mu?’ diye. İnsanları huzursuz etmenin bir anlamı yok. Bizim kulüp olarak şu an da transfer anlamında hiçbir sıkıntımız yok.’ şeklinde konuştu.

‘BU SEZONUN SLOGANI: İLK BEŞ’

Bu seneki sloganımız ‘İlk beş’ ilk 5’e oynayacağız biz. Hedefimiz o. Ha 5 olmaz da 6 olur, 4 olur yani öyle afaki farklar olmayacak. Yaptığımız oluşturmaya çalıştığımız sistem ilk 5’e yönelik. Transferlerimizi de bu hedefe göre yapıyoruz.’ dedi.

‘STATTA KAZMA ÇARŞAMBA GÜNÜ VURULACAK!’

Statta yapılan kapasite arttırma çalışmaları hakkında da konuşan Başkan Ali Çetin, ‘O konu ile ilgili resmi yazışmalar var. Eğer yazışmaları tamamlayabilirsek, Çarşamba günü hafriyatına başlıyoruz. Biliyorsunuz orada sayın bakanımızın bir sözü vardı. Bir para sözü var. Onun da görüşmeleri devam ediyor. Heralde bu hafta ya da önümüzdeki hafta para da gelmiş olur. Hızlı bir biçimde zamanında sezonu yetiştirmeyi düşünüyoruz. Normalde 5 bin kişi şeklinde düşünüyorduk onu biraz düştük. 3 bin kişi artacak. Çünkü neden? 5 bin yaparsak ona göre hafriyat almamız lazım o da bizi süre olarak yoracak.’ ifadelerini kullandı.

AİSSATİ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI MI?

Başkan Ali Çetin, Aissati ile yapılan görüşmelerin ne durumda olduğunun sorulması üzerine, ‘Aissati bizde geçen sene 200 bin Euro civarında oynuyordu. Bu sene 500 bin Euro para istedi bizden. Şimdi biz bu parayı verirsek bu şehir bizden bu paranın hesabını sorar. Biz kendisine farklı bir teklifle gittik. İyi de bir teklifle de gittik aslında. Hala daha dönüş olmadı. O nedenle o iş şu anda muallakta. Ama bizim verdiğimiz teklif de onu memnun edebilecek bir teklif. Bizim savrulacak sokağa atılacak bir paramız yok.’ diyerek cevapladı.

ALACAKLARI İÇİN BAŞVURAN FUTBOLCU VAR MI?

TFF’ye alacakları nedeniyle bazı futbolcuların başvuruda bulunması ile ilgili sorulara da yanıt veren Başkan Ali Çetin, ‘Malesef çok üzgünüm. Bunun başında kardeşim o. Benimde tüm yönetimin de çok sevdiği bir isim. O da başvuruda bulunmuş. Niye yaptı bunu inanın biz de bilmiyoruz. Ama başvurmalarına gerek yoktu. Paramız gelsin. Hepsinin parasını şıkır şıkır ödeyeceğiz. Gece gelsin para. Gece bankayı açtırıp gece vereceğim paralarını. Tabi ki üzülüyor insan. Bir kaç futbolcumuz daha var başvuran. Gerek yok yani. Birisi de ilamsız icra takibi başlatmış. Yazık. Günah. Bu son güne kadar forma giyen bir arkadaşımız. Duyacaksınız zaten yakında. Günah yani . İnsan bunlara üzülüyor tabi ki.’ ifadeleri ile cevap verdi.

Haber: Serkan ÖZKURT