Denizlispor YUKATEL Arasında 5 Yıllık Dev Sponsorluk!

Denizlispor YUKATEL ile 5 yıllık 5 milyon Euro tutarında dev bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Toplantıda konuşan Başkan Ali Çetin,”Artık 5 yıl boyunca ‘Sponsorumuz kim olacak?’ sorusu sorulmayacak. Her yıl yenilenecek şekilde 5 yıllık anlaşma yaptık”dedi.

Denizlispor YUKATEL Arasında 5 Yıllık Dev Sponsorluk!
Yayınlama: 17.05.2019
A+
A-

Denizlispor ile Avrupa’da telefon sektöründe önemli firmalar arasında yer alan YUKATEL bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreni ile 5 yıllık 5 milyon Euro tutarında sponsorluk anlaşması yaptı. Toplantıya Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve YUKATEL kurucusu ve CEO’su Yusuf Karataş’ın yanı sıra Denizlispor yönetim kurulu üyeleri ve firma temsilcileri katıldı.

ÇETİN:”O SENE BU SENE DEDİK 5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADIK”

Toplantıda ilk olarak söz alan Denizlispor Başkanı Ali Çetin,”Avrupa’da toptan telefon ticareti yapan aslen Bekillili olan YUKATEL’in CEO’su Yusuf Karataş ile yaptığımız görüşmeler sonucu sponsorluk konusunda anlaştık. Geçtiğimiz sene 20 ay boyunca sponsor aramıştık. O dönemde de görüşmelerimiz oldu. Ancak bu sene geç kalmamak için erken davrandık ve sponsporluk konusunda anlaştık. ‘O Sene Bu Sene’ dedik ve bizleri kırmadı. 5 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzaladık”dedi.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı IMG_3104.jpg

İŞTE SÖZLEŞMENİN DETAYLARI

Sözleşmenin detaylarından bahseden Çetin,”Her yıl 1 milyon Euro olmak üzer 5 yılda 5 milyon Euro sponsor desteği üzerinde anlaştık. Ödemeler her sezon için peşin olmak kaydıyla isim hakkı, göğüs sponsporluğu, canlı yayınlarda arka fon, şortumuz ve otobüs yazısı olmak şartı ile YUKA TEL Denizlispor anlaşması sağlandı. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Türkiye şartlarında iyi bir ücret karşılığında sponsor anlaşmamızı gerçekleştirdik. Artık 5 yıl boyunca ‘Sponsorumuz kim olacak?’ sorusu sorulmayacak. Her yıl yenilenecek şekilde 5 yıllık anlaşma yaptık”ifadelerini kullandı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı IMG_3112.jpg
YUKATEL CEO’su Yusuf Karataş

KARATAŞ:”DENİZLİSPOR’U AVRUPALI YAPMAK İSTİYORUZ”’

YUKATEL CEO’su Yusuf Karataş ise,”Biz bu alanda zaten tecrübeli bir şirketiz. Almanya’da Eintracht Frankfurt ve Fortuna Düsseldorf kulüpleri ile şuanda yürüyen sponsorluklarımız var. Başkanımızın dediği gibi ‘O Sene Bu Sene’ madem öyle biz de destek için varız. Takımı Denizlispor YUKATEL işbirliği ile Avrupalı yapmaya niyetlendik. Umarım Denizlispor YUKATEL sportif faaliyetler ve başarısıyla da Avrupalı olur. Ben Denizlispor’a 1. Lige veda ile Süper Lig’e hoşgeldiniz demek istiyorum. Başarılarını tebrik ediyorum”şeklinde konuştu.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı IMG_3110.jpg

AVRUPA KUPALARI İÇİN SÖZ ALINDI

Toplantıda Başkan Çetin, Denizlispor’un Avrupa kupalarında yarışması halinde Yusuf Karataş’tan söz aldıklarını anlaşmaya 500 bin Euro daha ekleneceğini açıkladı. Başkan Çetin,”Denizli’de tüm iş dünyası bu sene takımına sahip çıktı. Şimdi de Avrupa’da Denizlispor gönül vermiş insanlar Denizlispor’a sahip çıkıyor.”dedi

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı IMG_3078.jpg

İLK ÖDEME HAFTAYA,ÇETİN;”2 AY İÇİNDE DENİZLİSPOR’DAN ALACAKLI KALMAYACAK”

Başkan Çetin ödemeler hakkında da bilgiler verdi. Çetin,”Sponsorluk anlaşması ile 1 milyon Euro önümüzdeki hafta Çarşamba gününe kadar ödenecek. Normalde bir sezonluk ödeme 2 dönemde ödenir. 2019-2020 yıllarında 500’er bin Euro şeklinde ödenmesi gereken ücreti Yusuf Bey sağolsun tek seferde ödeyecek. Şunu söylüyorum 2 ay içinde Denizlispor’da hiç kimsenin alacağı kalmayacak. Süper Lig’de ilk 5’te yer alacak borçsuz bir kulüp geliyor”dedi. Denizlispor’un sezon öncesi hazırlıkları kapsamında da Avrupa kampı içinde YUKATEL aracılık edecek.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı IMG_3117.jpg

BAŞKAN ÇETİN, MÜJDAT KEÇECİ’YE DEĞİNMEDEN GEÇMEDİ

Denizlispor Başkanı Ali Çetin toplantıda dün Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’nin yazısı hakkında da açıklamalarda bulundu. Çetin,”Abimiz Denizlispor yönetiminde statta purosunu yakıp hiç çalışmadan maç seyredecek kişilerin yönetiminden bahsetti herhalde. Artık Denizlispor o devirleri kapattı. Bizim ilk hedefimiz Süper Lig’de ilk 5’e girmektir. Biz Avrupa’da yarışacağız. Bize 8 ayda olduğu gibi çalışacak ekip lazım. Burada çalışan insanlar çok zengi değiller belki ama hepsi tırnakları ile bir yere gelmiş insanlardır. Sayın Keçeci emin olsun ki ondan çok daha iyi şirket yönetebilen insanlar var. Eğer aksini iddia ediyorsa buyursun gelsin yönetim sistemini görsün. Onun yaptığı 7 yıllık yöneticiliği bir de şimdiki yöneticiliği inceleyelim. Bu kişi Denizlispor’un maçlarının bitmediğini bilmeden böyle bir açıklama yapmış. Ligin bittiğini sanıyormuş. Ben kupamızı almadan böyle bir açıklama yapmasını yönetim kurulu adına kınıyoruz”şeklinde konuştu.

HABER:ORAL CAN TATAR

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Ugur dedi ki:

    Kulübün anahtarini verseydiniz