Denizlispor’da Prosinecki dönemi bitti

Denizlispor’da sezon başında takımın başına getirilen Hırvat Teknik direktör Robert Prosinecki ile yollar ayrıldı.

Denizlispor’da Prosinecki dönemi bitti
Yayınlama: 24.11.2020
A+
A-

Denizlispor’da 21 Ağustos’ta takımın başına getirilen beklentilerin altında kalan teknik direktör Robert Prosinecki ile yollar ayrıldı. Prosinecki’nin Türkiye Kupası’ndaki Turgutluspor maçının ardından istifasını yönetime sundu ve talebi yönetim kurulu tarafından kabul edildi. Böylelikle Prosinecki dönemi sona erdi. Başakşehir maçında takımın başında Murat Hacıoğlu olacak.

Süper Lig’de 9 hafta geride kalırken Denizlispor’un başında 8 maçta sahaya çıkan Prosinecki, yeşil-siyahlılar ile 8 maçta sadece 5 puan toplayabildi. Bu maçlarda sadece 5 gol kaydedebilen yeşil-siyahlılar kalesinde 13 gol gördü. 5 maçta ise rakip fileleri sarsamadı.  8 maçlık periyotta zaman zaman takımı 3-5-2, zaman zaman ise 4-2-3-1 formasyonunda sahaya süren Prosinecki gol sorununu çözemediği gibi kalesindeki gollere engel olacak yapıyı oluşturamadı.

TURGUTLUSPOR MAÇI SONU OLDU

Denizlispor’un ligdeki kötü performansı üzerine Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda 2. Lig ekibi Turgutluspor’a kendi evinde 2-1 mağlup olarak kupaya veda etmesinin ardından Prosinecki’nin yönetime istifasını sundu ve talebi kabul edildi..

Denizlispor’da Robert Prosinecki ile yolların ayrılmasının ardından yerine gelecek isim de kulislerde yankılanmaya başlandı. Yeşil-siyahlıların ligde başarılı performanslarına rağmen takımları ile ayrılık kararı alan Kasımpaşa eski teknik direktörü Mehmet Altıparmak ve Antalyaspor’un eski teknik direktörü Tamer Tuna’ya yönelmesi bekleniyor. Diğer adaylar ilk teknik direktörlük deneyimini Trabzonspor’da yaşayan Hüseyin Cimşir ve Bülent Korkmaz

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.