Denizlispor’da Teknik Direktör Krizi..İldiz Telefonlara Çıkmıyor!

Denizlispor’u 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e şampiyon olarak geri döndürme başarısı elde eden Teknik Direktör İldiz’in 15 gündür Denizlispor yöneticilerinin telefonlara çıkmadığı iddia edildi.

Denizlispor’da Teknik Direktör Krizi..İldiz Telefonlara Çıkmıyor!
Yayınlama: 06.06.2019
A+
A-

Bu sezon 1.Lig’de ortaya koyduğu performans ile lider olarak Süper Lig’e çıkma sevinci yaşayan Yukatel Denizlispor’da transfer belirsizliği tedirginliği arttırıyor. Kulislerden edinilen bilgiye göre bu sezonun başarısının mimari olan Teknik Direktör Yücel İldiz’in yaklaşık 15 gündür Denizlispor yöneticilerinin telefonlarına çıkmadığı belirtildi. Teknik Direktör İldiz’in, yönetimde transfer sezonunda yaşanan tedirginlik ve yeni kurulacak kadro konusunda yavaş davranılması nedeniyle rahatsız olduğu ifade edildi. Konu ile ilgili Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Asbaşkan Ali Fırat sessizliğini korurken, Başkan Ali Çetin’in bayramdan sonra bu konuyu enine boyuna düşünerek bir karar verip adım atacağı belirtildi.

İLDİZ DEVAM ETMEZSE ROTA SERGEN YALÇIN

Teknik Direktör Yücel İldiz ile ortak bir nokta bulunamaması halinde Denizlispor, Alanyaspor’da başarılı bir sezon geçiren fakat anlaşma masasında Alanyaspor yönetimi ile anlşamayan Sergen Yalçın’a teklif götürülebileceği de iddia edildi. Yukatel Denizlispor’daki bu kritik düğümün bayramdan sonra yapılacak iştiareler sonrası çözülmesi bekleniyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.