Denizlispor’dan Dernekler Masası ve Vergi Dairesi denetimleri açıklaması!

Yukatel Denizlispor’da eski yöneticilerin savcılığa şikayeti üzerine Dernekler Masası ve Vergi Dairesi tarafından 1 aylık denetimler tamamlandı. Kulüpten konuyla ilgili açıklama geldi.

Denizlispor’dan Dernekler Masası ve Vergi Dairesi denetimleri açıklaması!
Yayınlama: 18.12.2019
A+
A-

Yukatel Denizlispor’da eski yöneticiler Hasan Önder ve Yasin Özpek’in savcılığa şikayeti üzerine Yukatel sponsorluk ücreti konusu, kulübe yardım yapılan paraların makbuz koçanlarına işlenmediği-kayıtlara geçmediği, alacaklıları zarara uğrattığı ve haksız temlik’ konusunda Dernekler Masası ve Vergi Dairesi’nin 1 aylık denetimi sona erdi.

Yukatel Denizlispor’dan yapılan açıklamada 1 aylık denetimin sona erdiği belirtilirken şu ifadelere yer verildi;

“Kulübümüzde yaklaşık bir aydır süren denetimler tamamlanmıştır.Şikayet üzerine Dernekler Masası ve Vergi Dairesi tarafından başlatılan ve yaklaşık 1 ay süren denetimler tamamlandı. Denetimlerde tüm hesaplar denetlenirken hesaplarda herhangi bir usulsüzlük bulunmadığı tüm hesapların mevzuata uygun olarak işlendiği, savcılığa taşınan şikayet konularının hiç birinin gerçeği yansıtmadığı, denetimler raporuyla açıklanmıştır. Asil üyelikten istifa eden iki yöneticinin yerine zamanında yedek listeden asil üyeliğe atama yapılmadığı için 2.400 TL para cezası verilirken, Kulüp Başkanımız Ali Çetin, verilen para cezasının kendisi tarafından ödeneceğini açıkladı. Denetimler sonucunda; bağış makbuzları kesilirken TC numarası yazılmaması, yönetim kurulunca karara bağlanan üyelik işlemi sonuçlarından dilekçe sahiplerine yazılı cevap verilmemesi gibi bazı konulardaki eksiklerin giderilmesi için kulübümüze 30 gün süre verilmiştir.”

ÇETİN:”ÇOK ŞÜKÜR HİÇBİR EKSİĞİMİZ ÇIKMADI”

Göreve geldikleri ilk günden itibaren şeffaf bir yönetim anlayışı içinde olduklarını belirten kulüp başkanı Ali Çetin, “Yukatel Denizlispor Kulübü bize emanet edilmiştir. Görev süremiz içinde bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmayı namus borcumuz olarak görüyoruz. Kulübümüzün kasasına giren ve çıkan her kuruşun hesabını vermeye hazır olduğumuzu söyledik. Şikayet üzerine devletimizin yetkili kurumları yaklaşık bir ay süren denetimlerini tamamladı. Çok şükür hiçbir eksiğimiz çıkmadı. Bu konuda içimiz zaten rahattı. İstifa eden iki yöneticinin yerine yedek üye listesinden atama yapılmadığı için cüzi miktarda para cezası verildi. Bu cezayı bizzat kendim ödeyeceğim. Bazı eksiklerin giderilmesi için 30 günlük süre verildi. Bu eksiklerimizi de gidereceğiz. Denetim raporlarından da anlaşılacağı gibi hiçbir usulsüzlük, yasal olmayan hiçbir şey olmadığı ortaya çıkmıştır. Biz şeffaf yönetim anlayışımızı sürdüreceğiz. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız olmadı, bundan sonra da olmayacak. Yukatel Denizlispor Kulübünü hem sportif hem mali anlamda yukarılara taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.