Denizlispor’dan Transfer Açıklaması

Denizlispor’dan Transfer Açıklaması
Yayınlama: 09.01.2018
A+
A-

Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek’in transfer yasağını kaldırmasının ardından transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Kulüp bugün yaptığı yazılı basın açıklaması ilse son gelişmeleri kamuoyuna duyurdu.

Denizlispor yönetimi transfer yasağının kalkmasının ardından, transferde yaşanan gelişmeleri bugün yaptığı yazılı basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

Transfer çalışmalarımız kapsamında kiralık olarak takımımıza katılan Canberk Aydın ve Alperen Babacan kamp programımıza dahil olarak takımla birlikte çalışmalarını sürdürmektedir.

Anlaşmaya vardığımız 2 futbolcu ise kamp yaptığımız otele gelerek takım arkadaşları ve teknik heyetimizle tanışmış olup kendi kulüpleri ile yaşadıkları sorunlarını çözmeleri için tarafımızdan kendilerine 3 gün izin verilmiştir.

Yurtdışından gelmesini beklediğimiz yabancı futbolcunun ise yarın Türkiye’ye gelerek kampımıza dahil olması beklenmektedir.

Transfer çalışmalarımıza başlarken hedeflemiş olduğumuz 8 futbolcudan 5 tanesi ile şuan anlaşmaya varılmış olup ayrıca taraftarımızın Denizlispor’da görmeyi çok istediği 2 futbolcu ile temaslarımız devam etmektedir. Bu oyuncular ile ilgili gerekli bilgi gelecek günlerde sizlerle paylaşılacaktır.

Kamuoyuna Saygı İle Duyurulur.

Denizlispor Yönetim Kurulu

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.