Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor’un Fırsat Ayağına Geldi

Abalı Denizlispor Spor Toto 1. Lig 25. hafta mücadelesinde karşılaşacağı Ümraniyespor maçından galibiyetle ayrılması halinde puan kaybı yaşayan Osmanlıspor ile puan farkını 5’e yükseltecek. Bir diğer rakibi Gençlerbirliği ise bugün Altay ile karşılaşacak.

Abalı Denizlispor Spor Toto

Abalı Denizlispor 25. haftası oynanan Spor Toto 1. Lig mücadelesinde 50 puanla lider durumda bulunuyor. İki Ankara temsilcisi Osmanlıspor ve Gençlerbirliği ile birlikte zirve mücadelesi veren yeşil-siyahlılar 11 Mart Pazartesi günü kendi evinde oynayacağı Ümraniyespor maçını kazanması halinde en yakın şuanki en yakın takipçisi Osmanlıspor ile arasındaki puan farkını 5’e yükseltecek. Osmanlıspor dün deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalarak 2 puan kaybetti ve haftayı 48 puanla kapattı.

GENÇLERBİRLİĞİ FORMDA ALTAY İLE KARŞILAŞACAK

Abalı Denizlispor’un zirve yarışındaki bir diğer rakibi Gençlerbirliği bugün saat 19:00’da başlayacak karşılaşmada İzmir temsilcisi Altay ile karşılaşacak. Ligde 8 maçtır yenilmeyen Altay’ın Gençlerbirliği’ne puan kaybettirmesi Abalı Denizlispor’a şampiyonluk yarışında büyük bir avantaj sağlayacak.

İPLER HOROZ’UN ELİNDE

Abalı Denizlispor 11 Mart Pazartesi günü kendi evinde oynayacağı Ümraniyespor maçını kazanması halinde Osmanlıspor ve Gençlerbirliği’ne karşı avantaj sağlayacak. Ayrıca Denizlispor’u maçtan galip ayrılması 4. sıradaki Ümraniyespor ile puan farkını 9’a çıkarması anlamına gelecek.

KAPTAN VE ZİYA’NIN MAÇ ÖNCESİ BELİRSİZLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Abalı Denilispor’da Kaptan Mehmet Akyüz sağ ayak arka adelesinde oluşan ödem yüzünden son iki antrenmanda yer alamadı. Kritik Ümraniyespor maçı öncesi tecrübeli golcüyü riske etmeyen teknik ekibin tek sıkıntı Akyüz değil. Denizlispor’da kanat oyuncusu Ziya Alkurt’un hastalanarak 2 antrenmanda yer almaması önemli öncesi endişe yaratan durumlar oldu. İki oyuncununda Ümraniyespor maçında oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak.

HABER:ORAL CAN TATAR