Denizlispor’un yeni başkanı Mehmet Uz oldu.. Yönetim Kurulu listesinde bir belediye başkanı yer aldı

Denizlispor yeni başkanını belirledi. Denizlispor’un Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda tek aday olarak seçime giren eski yöneticilerden Mehmet Uz yeşil-siyahlı kulübün yeni başkanı oldu. Mehmet Uz’un listesinde Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve eski yöneticilerden Taner Atilla’nın yer alması dikkat çekti.

Denizlispor’un yeni başkanı Mehmet Uz oldu.. Yönetim Kurulu listesinde bir belediye başkanı yer aldı
Yayınlama: 03.08.2021
A+
A-

Denizlispor’un 4 Haziran’da çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 16 Haziran’da gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda aday çıkmamasının ardından 26 Temmuz 2021 tarihi (bugün) için Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı alınmıştı. 26 Temmuz’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda yapılmasına karar verilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, salt çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi. Ertelenen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, bugün saat 19.00’da aynı adreste yapıldı.

MEHMET UZ YENİ BAŞKAN

Kongrede Denizlispor’un yeni başkanı sonunda seçildi. Seçime tek aday olarak giren eski yöneticilerden başarılı iş insanı Mehmet Uz yeşil-siyahlı kulübün yeni başkanı oldu.

UZ’DAN AÇIKALAMA

Uz, yaptığı konuşmada kulübü, sportif, mali ve yönetim anlamında iyi bir yere getirmeyi hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti: “Benim gibi kulübümüze gönül vermiş taraftarımızın ve arkadaşlarımın ısrarı üzerine aday olmaya karar verdim. Camia olarak eski, yeni yönetim demeden kenetlenirsek birlikte başarıya ulaşır, yarınlara umutla bakabiliriz. Eğer genel kurulumuzun saygın delegeleri yönetici arkadaşlarımın gayret ve katkıları, taraftarımız, teknik ekibimiz ve sporcu kardeşlerimizle zoru başaracağımıza inanıyorum. Değerli arkadaşlar, ben birçok kurumda görev aldım ama hiçbir zaman göreve talip olmadım, göreve getirildim. Hepsinde de başarılı oldum ve misyonumu tamamlayınca koltuktan kalkmasını bildim. Arkadaşlar insanların yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. Bu önemli görev de kavgasız, dostça, birbirimize kenetlenerek kulübü yarınlara hazırlayacak ve yarınlar geldiğinde de yerimizi teslim edeceğimiz arkadaşımıza pırıl pırıl bir kulüp teslim edeceğim” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI YÖNETİMDE YER ALDI

Denizlispor’un yeni başkanı Mehmet Uz’un listesi ise dikkat çekti. Uz’un listesinde Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve eski yöneticilerden Taner Atilla yer aldı.

İŞTE UZ’UN LİSTESİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.