Depremin ardından, Bozkurt’ta yardımlar gelmeye devam ediyor

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde meydana gelen deprem sonrasın’da belediyelerden ve kurumlardan Bozkurt’a destek gelmeye devam ediyor.

Depremin ardından, Bozkurt’ta yardımlar gelmeye devam ediyor

Bozkurt ilçesinde 8 Ağustos tarihinde meydana gelen deprem, vatandaşları maddi ve manevi etkileyerek bir çok Bozkurtlu vatandaşın evsiz kalmasına sebep olmuştu.

Meydana gelen depremde can kaybı olmamasına karşın büyük maddi zararlar yaşanmıştı.

İlçe halkının yaralarını sarmak için her gün durmadan çalışan ve ülkenin dört bir yanından Bozkurt’a yardım ve destek gelmesini sağlayan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bozkurtlu’lara müjdeli bir haber daha verdi. Muğla büyükşehir belediyesi bir adet 27+16 midibüsü Bozkurt Belediyesine hediye ederek, Bozkurt halkına “sizinleyiz” mesajı gönderdi.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, ”Depremden sonra birçok Belediye ve Belediye Başkanlarımız yardım ellerini ilçemize uzattılar. Bu süreçte bizi hiç bir zaman yanlız bırakmayan, her daim Bozkurt halkının yanında olan Muğla Büyükşehir Başkanı sayın Dr. Osman Gürün, belediyemize bir adet 27+16 midibüs armağan ettiler. Hizmet aracımız vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Başkanım Osman Gürün’e şahsım ve Bozkurt halkı adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.



Yayınlama: 08.01.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.